star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 104m²


Ár:

99 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Itt van egy fantasztikus lehetőség Mosonmagyaróváron, a Majoroki városrészben. Eladásra kínálunk egy téglaépítésű családi házat, amely 104 nm-es és egy 350 nm-es telek tartozik hozzá.

Az ingatlan 2012-ben épült, majd 2020-ban teljes felújításon esett át, így modern és kellemes hangulatot áraszt. Az épület világos terei kiválóan elrendezettek és a beépített műanyag nyílászárói redőnnyel és hálóval vannak ellátva. Az épület teljesen szigetelt, így a komfortérzet garantált.
A tetőtere beépített, jelenleg hobbyszobaként funkcionál.

A házban 3 szoba, egy nappali-étkező, egy konyha, egy kamra, egy fürdő-mellékhelyiség és egy külön vendég mellékhelyiség található. Az ingatlanhoz tartozik egy gyönyörűen beépített terasz, egy külön garázs, és fedett- térkövezett felszíni beálló, valamint riasztó- és kamerarendszer is. Az udvaron öntözőrendszer található, amelyet fúrt kút táplál.

Az ingatlan melegéről gáz cirkó fűtés gondoskodik, emellett a nappaliban egy csodás kis kandalló is helyet kapott. A kellemes hőmérsékletet pedig a hűtő-fűtő klíma biztosítja.
A pincében található a borospince.

A telek tökéletesen gondozott gyepfelülettel rendelkezik, és még egy téliesített szauna és jacuzzi is található rajta. Emellett épült, még egy térkövezett kertisütő is. Itt tényleg minden adott az idilli kikapcsolódáshoz és pihenéshez.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, ahol minden a kényelmet és a luxust szolgálja! Keressen minket még ma, és lépjen be ebbe a varázslatos otthonba!

Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is. Várom megtisztelő hívását.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6538025


+36 70

Ingatlannet kód: NET6538025


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 960 577 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Libisch Anita hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538025. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.