star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykarácsony

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 147 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó ház Nagykarácsony

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 147 m² telek

  • Eladó ház Nagykarácsony

  • 67m²


Ár:

16 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Nagykarácsonyban CSOK-ra, falusi CSOK-ra alkalmas családi ház eladó.
A környezet csendes, nyugodt, a telek gazdálkodásra alkalmas.
Az 1960 körül épült családi ház vegyes falazatú, részben felújított állapotú. Tetőszerkezete jó, héjalása pala. A fafödém szerkezeten üveggyapot szigetelés található. A ház fűtését vegyes tüzelésű kazán, meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. Nyílászárói újabb típusú fa ablakok és szintén fából készült biztonsági bejárati ajtó van. A falak külső vakolása megtörtént. A villamoshálózat cserélt réz vezetékrendszer, bővített, 32A teljesítményű.
A lakótér 67 m2 hasznos alapterületű, benne két nagy szoba, nagy konyha és kamra, illetve egy légtérben található kis fürdő-wc. A házhoz hozzáépítve található egy 30 m2 alapterületű gazdasági épület, ami kiváló lehetőség az ingatlan bővítésére. Ezzel a területtel majd 100 m2 lehet a lakótér. A hozzáépített épületrészbe bevezetve a villany, a víz-, és fűtéskiállás pedig rendelkezésre áll.
Kiváló adottságokkal rendelkező, bővíthető, jól alakítható otthon lehet belőle.
Felkeltettem érdeklődését?! Hívjon bátran a részletekért!


Elhelyezkedés

Nagykarácsony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6481037


+36 20

Ingatlannet kód: NET6481037

Az általad megtekintett eladó nagykarácsonyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 147 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 246 269 Ft, ami a nagykarácsonyi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481037. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykarácsony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.