star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykarácsony

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 241 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó ház Nagykarácsony

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 241 m² telek

  • Eladó ház Nagykarácsony

  • 90m²


Ár:

12 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Nagykarácsonyban, vegyes falazatú 3 és fél szobás családi ház eladó kedvező áron, a Max-Office Ingatlaniroda kínálatában.
A telek területe 2241 négyzetméter, melyen melléképületek és egy garázs is helyet kapott. A házhoz egy körülbelül 8 négyzetméteres pince is tartozik.
A ház vályog falazatú, a válaszfalai téglából vannak. A nyílászárók részben cseréltek műanyagra. Fürdőszoba/WC külön helyiségben van. Közművek közül csatorna nincs az utcában, emésztő áll rendelkezésre. Fűtése gázzal illetve vegyes tüzelésű kályhával történik.
A berendezési tárgyak is az ár részét képezik.
Az ingatlan per-és tehermentes, kifizetés után azonnal birtokba vehető.
Nagykarácsony csendes utcájában található, betonúton lehet megközelíteni kivéve az utolsó pár métert. Az ingatlan besorolása kivett lakóház, udvar és gazdasági épület. Dunaújváros, Budapest gyorsan elérhető távolságra van.
Amennyiben érdekli a hirdetésem, kérem hívjon és nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Nagykarácsony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647532


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647532

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagykarácsonyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 241 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 138 889 Ft, ami a nagykarácsonyi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Haiszer Anita referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykarácsony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.