star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagytarcsa

  • 132 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 744 m²

    telek

Vételár:

124,9 millió Ft

Eladó ház Nagytarcsa

  • 132 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 744 m² telek

  • Eladó ház Nagytarcsa

  • 132m²


Ár:

124 900 000 Ft

Építés éve
2020
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

FÖLDSZINTES LUXUS ELEGANCIA!


KIZÁRÓLAGOS,KIEMELT INGATLAN IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! :-)

Nagytarcsán ,a méltán kedvelt Öreghegy Lakóparkban kínáljuk megvételre ,ezt a 2020-ban át adott,Br.160,nettó:132 nm.-es, FÖLDSZINTES, GARÁZSOS,NAPPPALI + 2 HÁLÓ SZOBÁS, modern, rengeteg extrával felszerelt ,ÚJSZERŰ ,MEDITERRÁN STÍLUSBAN ÉPÜLT,ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT.
Helyiségei: Garázs, tágas előtér, vendég w.c.,folyosó,nappali,konyha,kamra,2 háló szoba, mosókonyha, fürdőszoba. Elöl egy 23 nm.-es, fűtött, tágas garázs található, itt kapott helyet a központi vízlágyító rendszer, az Ariston fűtő kazán,120 literes meleg víz tárolóval, a padlófűtés elosztók, polcok, és a padlásfeljáró is. A külső nyílászárók kívül, belül fóliázott,8 légkamrás,3 rétegű üveggel, prémium minőségi ablakok, alumínium, motoros redőnyökkel, vastag, acél , betörhetetlen bejárati ajtóval. A ház biztonságát az éjjel is színes felvételt felvevő kamerarendszer biztosítja, körbe az egész házon, és kertben kiépítve, riasztórendszerrel. A födémen 40 cm.-es fújt kőzetgyapot található, főfalak 30-as ytong téglából,15 cm.-es dryvittal szigetelve. A meleg víz ellátást, és a padlófűtést fűtő kazán látja el,a nappaliban egy igazi ,fával fűthető, modern kandalló emeli a luxus melegét ebben a gyönyörű otthonos házban, rejtett led világításokkal, modern belső enteriőrrel!
Inverteres hűtő, fűtő klíma a nagy hőségeben teszi a dolgát. A konyhában minden beépített bútor az ár részét képezi, gépesítve, elszívóval, mosogatógéppel, beépített mikróval, sütővel, indukciós főzőlappal. Elöl egy panorámára nyíló 12 nm.-es terasz helyezkedik el, hátul pedig egy intimebb, kertre néző 27 nm.-es fedett terasz lett építve. Kertben kis ház, ami lakhatóvá alakítható, ez 50 nm.-es, egy garázs, és műhely található benne, kályha, villany, elektromos garázs ajtóval.2 db. elektromos garázs ajtó, elektromos kapu, wpc kerítés az utcafronton, gyepszőnyeg elől és oldalt leterítve, autómata öntözőrendszer, robot fűnyíró( ez plusz költség).A TELEK MÉRETE: 744 NM.-ES,2 UTCÁRA NYÍLÓ! Alacsony havi rezsivel!!!
2 autó számára fűtött,szigetelt garàzs van!!!
Èrvènyes NGT engedéllyel,napelem rendszerre,visszatàplàlàsi lehetőséggel!

I.ÁRA: 124,9 MFT.

Tehermentes, költözés rugalmasan megoldható.
HÍVJON A RÉSZLETEK ÉS A MEGTEKINTÉS MIATT BIZALOMMAL,MEGTEKINTÉS ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES. Hitel, csok felvehető.

A beltér:

A konyhában minden beépített bútor az ár részét képezi, gépesítve, elszívóval, mosogatógéppel, beépített mikróval, sütővel, indukciós főzőlappal.

A környékről:

A környék csendes,nyugodt,kertvárosias jellegű,beton út kb.10 méterre található.Magas,panorámás utcában!Pár száz méterre,erdő,mező,lovarda található,kilátó a budai hegyekre,a zöldövezet szerelmeseinek ajánlom!


Elhelyezkedés

Nagytarcsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631836


+36 20

Ingatlannet kód: NET6631836

Az általad megtekintett eladó nagytarcsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 744 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 124,9 millió Ft, négyzetméter ára 946 212 Ft, ami a nagytarcsai átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Ranhoffer Beatrix referens a Penthouse Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagytarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.