star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyvázsony

  • 159 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 808 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Nagyvázsony

  • 159 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 808 m² telek

  • Eladó ház Nagyvázsony

  • 159m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

**Eladó kertes OTTHON a festői Nagyvázsonyban**

Nemesleányfalu Veszprém vármegyében, csodálatos természeti környezetben, a Bakony és a Balaton -felvidék hegyei között bújik meg, a Balatontól 15 kilométerre északra, Nagyvázsony tőszomszédságában, annak településrészeként található.

A település gyönyörű fekvése, szinte háborítatlan csendje, lakóinak kedvessége nagy vonzerő a harmóniára, nyugalomra vágyó bel- és külföldiek számára. A környék történelmi látnivalókkal, mint például a Kinizsi Vár, valamint számos kikapcsolódási lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az itt élők számára a mindennapok egybefonódnak a történelemmel és a modern élettel, hála a kiváló helyi közösségnek és a számos kulturális valamint szabadidős programnak. Ebben a csodálatos környezetben kínáljuk ezt az egyedülálló ingatlant, amely tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, mégis közel szeretnének lenni a modern világ nyújtotta lehetőségekhez.

Az egyszintes, ytong tégla falszerkezetű lakóház 2004-ben épült, melyhez 808 nm-es telek tartozik. Nyílászárói mind egyedi tervezésű, jó minőségű, fa szerkezetű ajtók és rovarhálóval és redőnnyel felszerelt ablakok.

Ez a meseszép házikó napfényes terekkel rendelkezik, amelyek világosak és meleg hangulatúak, így azonnal otthon érezheti magát mindenki, aki ide belép. A látható fagerenda mennyezet a belső tereket is természetközelivé teszi.

Helyiségei:
- egylégterű nappali-konyha-étkező
- szoba
- szoba
- szoba
- szoba
- zuhanyzós fürdő+wc
- kádas fürdő+wc
- háztartási helyiség
- kamra
- hangulatos télikert/beépített terasz

Az udvaron kerti kisház/szerszámtároló, kereti fedett kiülő (15 nm) és egy földpince ( 24 nm) is található.

Az ingatlan kiválóan ötvözi a modern kényelmet a természet közelségével, egy gyönyörű kertre nyíló nézettel. Méretében tökéletes választás, a fűtésről pedig kondenzációs gázkazán (padlófűtéssel), valamint egy tetszetős cserépkályha gondoskodik, így minden évszakban kellemes belső hőmérsékletet biztosít. A Ytong blokkoknak köszönhetően az ingatlan jól szigetelt, ezáltal a fűtési költségek hatékonyan kezelhetők ( 8.900,- Ft hó a gáz átalánydíj).

A házat körülvevő, gondozott kert tökéletes helyszín a pihenésre és a szabadidő eltöltésére.
Riasztó felel a biztonságért.

További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: HZ024595-IN


Elhelyezkedés

Nagyvázsony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640991


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640991

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyvázsonyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m², míg a hozzá tartozó teleké 808 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 559 748 Ft, ami a nagyvázsonyi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640991. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyvázsony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.