star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyírbogát

  • 87 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 108 m²

    telek

Vételár:

7,49 millió Ft

Eladó ház Nyírbogát

  • 87 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 108 m² telek

  • Eladó ház Nyírbogát

  • 87m²


Ár:

7 490 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálom Nyírbogát csendes utcájában lévő, tehermentes 2 szobás családi házat, 7.490.000 Ft-ért csak a Fundamenta Ingatlan kínálatában!

Az ingatlan falazata vályog, a tető fedése síkpala. Fűtése gázkonvektoros, valamint cserépkályha került kialakításra a nappali helyiségben. Az családi ház minden közművel ellátott. Az épületet gazdagítja pince, valamint a gazdálkodásra alkalmas nagy kert, ahol garázs, tároló, és melléképületek kerültek kialakításra. Az ingatlan azonnal költözhető, a teljes bútorzat a vételár részét képezik.
Nyírbogát 8km-re található Nyírbátortól, ahol az ipari parkban számos gyár nyújt munkalehetőséget, valamint ingyenes busz járatot dolgozói számára.

Keressen bizalommal, amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés és szeretné az ingatlant megtekinteni!


Elhelyezkedés

Nyírbogát, Arany János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610801


+36 30

Ingatlannet kód: NET6610801

Az általad megtekintett eladó nyírbogáti (Arany János utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 108 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 7,49 millió Ft, négyzetméter ára 86 092 Ft, ami a nyírbogáti átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Palicskó Anett referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610801. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírbogát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.