star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyírbogát

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 989 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Nyírbogát

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 989 m² telek

  • Eladó ház Nyírbogát

  • 79m²


Ár:

21 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Nyírbogát csendes utcájában eladásra kínálok egy családi házat, mely felújításra szorul, de aki szereti a kihívásokat és ingatlanját maga szeretné formálni, annak sok lehetőség rejlik ebben a családi házban, hiszen padlás tér kiépítésre alkalmas. Az ingatlan kettő bejárattal rendelkezik. 2 és fél szoba került kialakításra, 1 konyhából, spájzból, fürdőszobából áll, de a tárolóhelységet is fürdőszobává lehet alakítani, így akár két fürdőszobánk is lehet. Rengeteg lehetőséget rejt magában. Az óvoda, bölcsőde, iskola 800 méterre van. 500 méterre bolt található és néhány perc sétára busz megálló illetve a vasútállomás van. Mivel Nyírbátor, Debrecen vonalában helyezkedik el, ez a kis falu a tömegközlekedés nagyon jó. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Nyírbogát, Vörösmarty utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621279


+36 30

Ingatlannet kód: NET6621279

Az általad megtekintett eladó nyírbogáti (Vörösmarty utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m², míg a hozzá tartozó teleké 989 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 277 215 Ft, ami a nyírbogáti átlaghoz képest 59%-kal magasabb. Az ingatlant Demeter Ildikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621279. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírbogát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.