star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Oszkó

  • 28 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 3 182 m²

    telek

Vételár:

9 millió Ft

Eladó ház Oszkó

  • 28 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 3 182 m² telek

  • Eladó ház Oszkó

  • 28m²


Ár:

9 000 000 Ft

Építés éve
1901
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Oszkóban eladó egy hangulatos, 1900-as évek elején épült házikó, nagy telekkel!Oszkó község Vas megye déli részén, egy különleges mikroklímájú, lankás dombok által határolt medencében helyezkedik el. A távolság Szombathelytől 35 km, Zalaegerszegtől 30 km. Óvoda és Művelődési Ház működik a faluban.A község lakosságának egy része ma is a mezőgazdaságból él, részint szövetkezetben, részint újonnan alakuló családi gazdaságokban. Az alkalmazottak többnyire Vasvárra, Szombathelyre és Sárvárra járnak dolgozni, helyben az óvoda, az öregek otthona, egy faüzem, egy kisebb cipőüzem és egy csirkenevelő ad munkát. A tanulók Győrvárra és Vasvárra járnak iskolába.Ezen a településen várja új tulajdonosát egy rengeteg lehetőséget magában rejtő ház.Az ingatlan vegyes falazatú, de szerkezetileg stabil. A valamikori lakrész, mindössze 2 helyiségből áll, és 28 m2 az alapterülete. A ház folytatásában viszont több melléképület is rendelkezésre áll, így akár még több mint 60 m2-el növelhető az alapterület.A közművek közül a víz a csatorna és a villany a telken belül található, a gázcsonk pedig a ház előtt.A telek 3182 m2, így akár gazdálkodásra is alkalmas. Jelenleg egy kerítéssel ketté van osztva, az első része füvesített, és gyümölcsfákkal beültetett (dió, barack), a hátsó részt jelenleg egy szomszéd műveli. Amennyiben nem lenne szüksége ekkora telekre, ez a megoldás továbbra is fennáll.Amennyiben egy csendes, nyugodt, jó adottságú településen alakítaná ki álmai otthonát, ezt az ingatlant érdemes megnéznie!További információért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: HZ024487


Elhelyezkedés

Oszkó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500319


HASONLÓ INGATLANOK


9 000 000 Ft

Oszkó, Molnár Antal utca

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 28m²

9 000 000 Ft

Oszkó

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 30m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500319

Az általad megtekintett eladó oszkói családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 182 m². További jellemzői: az építés éve 1901, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 9 millió Ft, négyzetméter ára 321 429 Ft, ami az oszkói átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Alíz referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500319. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Oszkó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.