star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápa, Belváros

  • 370 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 371 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó ház Pápa, Belváros

  • 370 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 371 m² telek

  • Eladó ház Pápa, Belváros

  • 370m²


Ár:

150 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Veszprém megye második legnépesebb városában, Pápán eladó ez a 540 nm-es nagypolgári családi ház.
Az ingatlan a Belváros legszebb épületeivel rendelkező Jókai utcában található. Az 1929-ben téglából épült 370 nm hasznos alapterületű főépülethez
később hozzáépítésre került egy 63 nm alapterületű dupla állásos, fűtött , minőségi járólappal burkolt elektromos ajtós garázs, melynek emeleti szintjén egy 65 nm-es játékterem lett kialakítva. Az épület alatt egy járólapozott, vízzel és villannyal szerelt pincerész is található.
Az 1371 nm-es telken a garázs mögött még egy gondozott kertet is találunk. Az épület udvar felőli részén 83 nm járólappal burkolt terasz van, innen léphetünk az ingatlanba. A tetőt másfél éve újították fel és új héjazatot kapott. A tetőtér beépítéséhez minden feltétel adott.
Az ingatlan belülről 2013-ban teljes körű és igényes felújításon esett át, melynél fő szempont volt a régi stílusjegyek megőrzése mellett a modern belsőépítészeti megoldások kivitelezése minőségi anyagok felhasználásával. 2019-ben pedig a tető került felújításra.
Csak az utcai homlokzat rendbetétele maradt a leendő tulajdonosra.
A tulajdonos egyéni elképzelései olykor "luxus"-os, ám mégis ízléses formában érhetők tetten a lakás különböző helyein. Így a lakás központjában az étkező és a nagy ablakokkal határolt előtér-társalgó közötti falba komoly gonddal beépített üvegpolcos üvegfal is ezt tükrözi, mely nemcsak a nappali fényt engedi be az étkezőbe, de szemet gyönyörködtető belsőépítészeti alkotás is egyben.
Az ingatlan elrendezése lehetővé teszi, hogy akár több részre is oszthassuk a lakást. A padlástér is beépíthető! A teljes ingatlan fűtése gázkazánról történik radiátoros hőleadással.
2022-ben elektromos hálózat fejlesztés történt (3x50 Amper), elektromos fűtés és napelemes áramellátás kiépítés alatt. A vételárban már benne van!
Az ingatlan utcafronti képe az 1900-as évek elejének nagypolgári stílusjegyeit hordozza. Értékét nagyban növeli az igényes teljes körű felújítás és az ingatlan városközponti elhelyezkedése.
Belvárosi elhelyezkedéséből és paramétereiből adódóan befektetőknek, vállalkozóknak pedig rendkívüli lehetőségeket is jelenthet, akár magasabb igényű ügyfelek számára is! Komoly érdeklődés esetén részletesebb leírással, fotókkal, és természetesen személyes megtekintési lehetőséggel is segítjük döntésében!
CSOK és hitel felvehető!


Elhelyezkedés

Pápa, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654036


Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654036

Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Pápa, belvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 370 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 371 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 405 405 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Exclusive Real Estate hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654036. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.