star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápateszér

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 085 m²

    telek

Vételár:

4,5 millió Ft

Eladó ház Pápateszér

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 085 m² telek

  • Eladó ház Pápateszér

  • 34m²


Ár:

4 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Kis értékű ház Pápateszéren!
Pápától 22 km távolságra, Pápateszéren eladásra kínálok egy 34 m2 alapterületű, vegyes falazatú házat. Az ingatlan jelenleg 1 szoba, konyha, kamra és előtér helyiségekből áll, bővíthetőségi lehetősséggel. Tetőszerkezete jó állapotú, cserépfedéssel. Víz, villany van az ingatlanban, gázcsonk a telken belül található .Az ingatlan jelen állapotában nem lakható, viszont szorgalmas munkával egy igazi szép kis otthon varázsolható belőle.

Pápateszéren találathó iskola, óvoda, házi- és fogorvosi rendelő, önkormányzat, Coop bolt, pékség, dohánybolt, posta, gyógyszertár, valamint egy lovaspark. A Pápai Gyógy- és Termálfürdő csak 20 perc távolságra van autóval.
Sok munkalehetőség van helyben is, de ingyenes céges buszjáratok járnak többféle cégtől, közte az Audi gyárból is.

Pápateszér falusi CSOK-ban érintett település !

Babaváró hitel ? CSOK ? vagy bármilyen hitelre van szüksége? Credipass hitelcentrumunk díjmentes és bankfüggetlen, teljes körű hitelügyintézéssel áll rendelkezésére, egyedi kamatkedvezménnyel .
Hívjon bizalommal!

Az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető és azonnal birtokba vehető !

Referencia szám: HZ053185-IN


Elhelyezkedés

Pápateszér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6487345


+36 70

Ingatlannet kód: NET6487345

Az általad megtekintett eladó pápateszéri családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 085 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 4,5 millió Ft, négyzetméter ára 132 353 Ft, ami a pápateszéri átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6487345. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápateszér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.