star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápateszér

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 087 m²

    telek

Vételár:

10,5 millió Ft

Eladó ház Pápateszér

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 087 m² telek

  • Eladó ház Pápateszér

  • 68m²


Ár:

10 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Alakítsa kedvére !

Pápától 22 km távolságra, Pápateszéren eladásra kínálok egy 68 m2 alapterületű, vegyes falazatú házat. Az ingatlan 1 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba kamra és közlekedő helyiségekből áll, valamint külön bejárattal egy fűtéssel rendelkező szoba és egy tároló. Tetőszerkezete jó állapotú, cserépfedéssel. Víz, villany van az ingatlanban, az otthon melegéről gázkonvektorok, valamint egyedi fűtésmód gondoskodik. Az ingatlan jelen állapotában teljes körű felújítást igényel, jó alakítási lehetőséggel rendelkezik, így szorgalmas munkával egy igazi szép kis otthon varázsolható belőle.

A 1087 m2 telken található egy különálló, jó állapotú garázs.

Pápateszéren találathó iskola, óvoda, házi- és fogorvosi rendelő, önkormányzat, Coop bolt, pékség, dohánybolt, posta, gyógyszertár, valamint egy lovaspark. A Pápai Gyógy- és Termálfürdő csak 20 perc távolságra van autóval.
Sok munkalehetőség van helyben is, de ingyenes céges buszjáratok járnak többféle cégtől, közte az Audi gyárból is.

Pápateszér falusi CSOK-ban érintett település !Babaváró hitel ? CSOK ? vagy bármilyen hitelre van szüksége? Credipass hitelcentrumunk díjmentes és bankfüggetlen, teljes körű hitelügyintézéssel áll rendelkezésére, egyedi kamatkedvezménnyel .

Hívjon bizalommal!
Az ingatlan azonnal birtokba vehető !

Referencia szám: HZ070554-IN


Elhelyezkedés

Pápateszér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495293


+36 70

Ingatlannet kód: NET6495293

Az általad megtekintett eladó pápateszéri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 087 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 154 412 Ft, ami a pápateszéri átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápateszér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.