star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pázmándfalu

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 120 m²

    telek

Vételár:

20,49 millió Ft

Eladó ház Pázmándfalu

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 120 m² telek

  • Eladó ház Pázmándfalu

  • 90m²


Ár:

20 490 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Madárcsicsergésre ébredni, este a naplementében gyönyörködni a kertben – ez az a ház, ahol mindez lehetséges!
Pázmándfalun, csendes nyugodt környékén, aszfaltozott útról megközelíthető 3120 négyzetméteres telken található, felújítandó családi házat kínálunk eladásra.


Pázmándfalu Győrtől 20 km-re Pannonhalmától 3 km-re fekszik. A településen óvoda, háziorvos, fogorvos, védőnő és posta van.
Ez a ház a Pannonhalmi Apátság felé eső részen található.
A telek 3120 négyzetméteres, a ház 90 négyzetméteres, vegyes falazatú, téglából és tömésből készült. Évek óta nem lakott benn senki, lakható állapotban van, de felújításra szorul.
A verandáról a bejárati ajtóval szemben egy étkező nyílik, melyből az utca felé egy szoba és a telek felé egy szoba nyílik. A konyhát, éléskamrát és fürdőt szintén a verandáról lehet megközelíteni.
A házban víz, villany és gáz is van. Fűtése vegyestüzelésű kazánról és gázkazánról is megoldható.
A ház mögött található egy melléképület, vályog falazattal és cseréptetővel, ez vagy felújításra szorul vagy elbontandó.
A telek méretéből adódóan akár önellátó gazdálkodásra is be lehet rendezkedni – a földterület egy része jelenleg is művelés alatt áll. Az udvarban gyümölcsfák vannak, kellemes árnyékot adnak a forró nyári napokon.
A környékbeli házakban mindenütt laknak, azonban kellő távolságban vannak.


Megtetszett a ház? A Fundamenta Ingatlan kínálatában extra alacsony kamatozású hitelt tudunk adni a megvásárlásához! Hívjon bátran!


Elhelyezkedés

Pázmándfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521996


HASONLÓ INGATLANOK


28 900 000 Ft

Pázmándfalu

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 100m²

59 990 000 Ft

Pázmándfalu

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 186m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521996

Az általad megtekintett eladó pázmándfalui családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 120 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 20,49 millió Ft, négyzetméter ára 227 667 Ft, ami a pázmándfalui átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czigler Hédi referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521996. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pázmándfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.