star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pázmándfalu

  • 100 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 078 m²

    telek

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó ház Pázmándfalu

  • 100 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 078 m² telek

  • Eladó ház Pázmándfalu

  • 100m²


Ár:

28 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

REMEK HÁZ, REMEK HELYEN, REMEK ÁRON

Pázmándfalu csendes, forgalommentes utcájában vár Téged egy bruttó 100 m2-es, 2 szobás, részben felújított családi ház 2.078 m2-es telken pincével, melléképületekkel.

Miért is REMEK ez a családi ház háromszorosan?

1. Remek ház, mert számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik a jellemzőinek és az adottságainak köszönhetően, amelyek a továbbiakban olvashatóak.

2. Remek helyen található, mert egy nagyon csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában van, valamint Győr, Pannonhalma és az autópálya gyorsan és könnyen elérhető.

3. Remek áron van, mert 30 millió Ft alatt meg lehet vásárolni egy problémamentes, jó és beköltözhető állapotú családi házat nagy telekkel és több melléképülettel együtt

ELHELYEZKEDÉSE

A ház Győrtől mindössze 16 km-re (autóval 15 percre), Pannonhalmától 5 km-es távolságra található. Az autópálya autóval 10 percre. A faluban bolt, óvoda, bölcsőde, játszótér, posta, orvos, fogorvos, fodrász, templom, Polgármesteri hivatal stb. megtalálható.

ELOSZTÁSA

Az épület elosztása nagyon jó: Műanyag, szigetelt ajtón lépünk be az előtérbe, és innen tovább a konyhába, és a nappaliba. Innen nyílik a szép, világos étkező, ami, a hatalmas ablakok kinyitásával nyáron fedett teraszként is fantasztikus, amely nagyszerűen alkalmas családi, baráti esti beszélgetésekhez. 2 hálószoba van, az egyik 12 m2, a másik 26 m2. A nagyszobából egy gipszkarton fallal könnyedén kialakítható még egy szoba. Fürdő és WC egyben van, amely káddal felszerelt.

FŐBB JELLEMZŐK

- Alapterülete bruttó 100 m2, nettó alapterülete 88 m2

- A ház jó állapotú, amelynek első része vegyes falazatú, a hátsó rész tégla.

- A vastag falaknak köszönhetően, az épület klímája kiváló, és a legnagyobb kánikulában is kellemes, hűvös, télen pedig meleg.

- Statikailag a falak és a telőszerkezet hibátlan, problémamentes állapot jellemzi.

- Jól karban tartott, több felújítás történt.

- Megtörtént a teljes elektromos hálózat felújítása. Jellemzői: Áram: 32A erősségű, + éjszakai áram, és be van kötve a 380V ipari áram is. Második (külön) elektromos rendszer is kialakításra került az infrapanelek miatt.

- Fűtése kétféle módon is lehetséges: Elektromos fűtéssel, a szobánkénti termosztáttal rendelkező infrapanelekkel, valamint fatüzelésű kályhával és kandallóval.

- A régi ablakok jó minőségű műanyag nyílászárókra lettek cserélve, amelyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. (nem az összes)

- A szennyvízcsatornára való rácsatlakozás is megtörtént.

- A padlástérben a födém 10 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott.

- Új esőcsatorna került kialakításra.

- Szép, világos étkező került kialakításra.

- A melegvizet 80 literes villanybojler szolgáltatja.

- A gázcsonk a ház előtt, az utcán található.

TELEK JELLEMZŐI, ADOTTSÁGAI

- A terület 2078 m2-es, amiből a hátsó 1000 m2-en jelenleg állatok, birkák vannak.

- Az udvaron 30 m2-es tégla melléképület található, ami most is műhely.

- A nagyteljesítményű áram (380V) lehetőséget ad akár egy vállalkozásnak is.

- További melléképületek: szerszám és fatárolók, félig nyitott fa autóbeálló, pince, melléképületnél félpadlás, állattartásra alkalmas ólak.

- Az udvar különlegessége a két hatalmas öreg körtefa, ami tavasszal csodás virágpompával, nyáron kellemes árnyékkal, ősszel rengeteg, ízletes gyümölccsel ajándékozza meg a ház lakóit.

- A kert nagy része füvesített, több termő gyümölcsfa, nagy fügebokor, pár szőlőtőke, és sok-sok virág mutatja a tulajdonosok gondosságát.

- A kerekeskút szép dísze az udvarnak, és persze a kert öntözését is biztosítja.

- A szomszédok barátságosak, kedves, összetartó közösség jellemzi a falut.

- Az épület és a lakótér problémamentes állapotú, ide csak költözni kell.

MENNYIÉRT TUDOD MEGVENNI?

A ház ára: 28.900.000 Ft.

Keress bizalommal és nézzük meg együtt! Akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Pázmándfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640292


HASONLÓ INGATLANOK


20 490 000 Ft

Pázmándfalu

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 90m²

59 990 000 Ft

Pázmándfalu

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 186m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640292

Az általad megtekintett eladó pázmándfalui családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 078 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 289 000 Ft, ami a pázmándfalui átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pázmándfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.