star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs, Belváros

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44,6 millió Ft

Eladó ház Pécs, Belváros

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Pécs, Belváros

  • 71m²


Ár:

44 600 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
30 m²

Az ingatlanról:

A belváros és a Mecsekoldal határán, közvetlenül a Barbakán felett, családias, biztonságos, zöld környezetben található a két családi házrészből álló ingatlan. Tömegközlekedéssel, kocsival, biciklivel és gyalogosan is jól megközelíthető, ugyanakkor a város zajától és szennyezett levegőjétől megkímélt helyen. A két lakrészhez tartozik egy közös használatú, kedves belső udvar és egy nagy pince is. Parkolás az udvarban lehetséges.

A ház minden helyisége világos, a nyílászárókat 2 éve cseréltük, a falak szigeteltek. Két nagy szoba, egy ugyancsak nagy konyha+étkező, fürdőszoba, kis előszoba és egy tároló/gardrób helyiség találhatók az épületben, a fűtés gázzal történik. 

Located on the edge of the historical city and the Mecsek hills, this home is very convenient for uninversities, shopping, public transport and all other amenities. It is easy to access by public transport, car and bike, however, almost everything is within easy walking distance. The neighbourhood is safe, green and relaxed. Parking is in front of the house or in the garden.

The house is light and spacious, tehere are 2 big rooms, a kitchen+dinigroom, bathroom and a storage room. There is lots of extra storage in the cellar. In the garden there is a green terrace area. 

 


Elhelyezkedés

7625, Pécs, Belváros, Baranya utca

Helyrajzi szám: Baranya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6640386


+36 30

Ingatlannet kód: 6640386


Az általad megtekintett eladó Pécs, belvárosi (Baranya utca ) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 71 m². Az ikerház ára 44,6 millió Ft, négyzetméter ára 628 169 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Gombás Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.