star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs, Donátus

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

165,9 millió Ft

Eladó ház Pécs, Donátus

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Pécs, Donátus

  • 130m²


Ár:

165 900 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

A nyugati városrész kiválóan megközelíthető, csodás panorámával rendelkező, egy nagyszerű adottságokkal rendelkező, hangulatos 3 szobás + nagy nappalis, amerikai konyhás lakás eladó.
A lakás a földszinten egy nyitott, és egy nagy fedett terasszal, az emeleten erkéllyel kerül megépítésre.

A lakásra jellemző a letisztultság, modern funkcionalitás a tervezésben, megbízhatóság pontosság és kiemelkedő minőség a kivitelezésben, Kulcsra készen a szerződést követő évben kerül átadásra.

A lakóépület földszint és emelet szintszámmal kerül megépítésre, a telken belül oldalhatáron álló, oldal és előkerttel rendelkező, magastetős kialakítással. Kívül a letisztultságát a fehér, és a pasztelzöld szín teszi különlegessé.
A kivitelezés során kiváló minőségű anyagok kerülnek beépítésre, a kiváló minőség mellett nagy hangsúlyt fektetnek az energia megtakarításra is, a fűtés-hűtés, melegvízellátást a levegős rendszerű hőszivattyúval biztosítják.
A lakásba, 3 rétegű, külső műanyag nyílászárók és a minőségi szanitereket, csaptelepeket, belső nyílászárókat, hideg-meleg burkolatokat, a festést, parkettát a leendő tulajdonosa választhatja ki magas minőségben.

A lakásba lépve az előszobából jobbra a wc, és a háztartási helyiség, szembe pedig az amerikai konyhás nappaliba, onnan a fedett teraszra, majd a nyitott teraszra jutunk.
A nappaliból lépcső vezet a felső szintre, amelyből a 3 szoba, a wc, a nagy fürdőszoba nyílik.
A harmadik szoba különlegessége, hogy még egy gardrób szobával is rendelkezik, plusz onnan még egy terasz is nyílik.

Ajánlom mindenkinek, aki egy szép új lakásban szeretne élni a Donátusban.
Ideális befektetési célra is, mert a bérlők által kedvelt környéken található. Az ingatlan könnyen és gyorsan bérbeadható.
A lakás magas minőségi követelményei a lakás értékét folyamatosan növelik.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Mérete: 130,27 m2 lakóterület +21,96 m2 és 11,55 m2 és 11,06 m2 terasz + 1,33 m2 erkély
Ára: Br: 165.900.000,- Ft

Fizetési ütemezés a vételár:
30 % - a foglaló és vételár előleg,
30% - a szerkezetkész állapotban,
30% - emelt szintű szerkezetkész állapotában gépészettel
10% - kulcsrakészen.

Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt, teljes körű szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani az ingatlanügylet során.

Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kérem, keressen!

Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu


Elhelyezkedés

Pécs, Donátus


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613381


+36 20

Ingatlannet kód: NET6613381


Az általad megtekintett eladó Pécs, donátusi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ikerház ára 165,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 276 154 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Sóki Zsuzsanna referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613381. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Donátus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.