star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 270 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 508 m²

    telek

Vételár:

152,9 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 270 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 508 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 270m²


Ár:

152 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Befektetők, nagy családok, figyelem!

Városunk legtetején, a Mecsek friss levegőjű, nyugalmat árasztó erdőjében bújt meg ez a különleges családi ház, ami ideális akár befektetőknek, akár több generációs otthont keresőknek is. A ház tulajdoni lapon társasházként szerepel, de szintenként 1-1, összesen 3 különálló helyrajzi számmal rendelkező lakást tartalmaz. A lakásokat, egymás nyugalmát nem megzavarva, egy külön lépcsőtérből lehet megközelíteni. Ez a rendkívül rugalmas elrendezés lehetővé teszi, hogy akár egyetlen család élvezze a privát otthon minden előnyét, miközben minden lakásban saját, kényelmes és önálló életteret is biztosít.
A házhoz tartozik egy nagyon hangulatos, virágos 508nm-es udvar, valamint egy kb. 36 nm-es 2 állásos garázs. Az ingatlant elhelyezkedésének köszönhetően elönti a természet nyugalma, és a felső szintek szobáiból nyíló erkélyeken egy nem mindennapi látványt nyújt számunkra Pécs, és a déli vidék dombjai. Ha fontos Önnek a panoráma, ezt ki ne hagyja!

A lakások mindegyike praktikusan kialakított:
-a 73 nm-es alsó szinten található egy nappali, 2 szoba, egy konyha, egy étkező, egy kamra, és egy különálló fürdő és wc;
-a szintén 73 nm-es első emeleten egy hatalmas, erkélyes nappali, 1 szoba, egy étkezős konyha, kamra, fürdő + wc;
-míg a nettó 70 nm-es (bruttó 76 nm) tetőtéri szinten 2 erkélyes szoba, egy részben kialakított konyha, egy gardrób és egy fürdő + wc.

A házban a villanyórák szintenként le vannak választva. A fűtés kazánról működik. Nagyobb költségű felújítást az ingatlan nem feltétlenül igényel, hiszen helyiségeiben a nyílászárók műanyagok, és redőnnyel felszereltek, valamint a ház és a tető is szigetelt. Belső terei napfényesek, tágasak. A képeken látható beépített szekrények a vételár részét képezik.

Vásároljon egy olyan házat, amely három különálló lakást kínál egyetlen, vagy akár 3 család számára is. Hívjon még ma, hogy többet megtudjon erről az egyedülálló ingatlanról!

Referencia szám: HZ069751-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601256


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601256

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 508 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 152,9 millió Ft, négyzetméter ára 566 296 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Lancet Aranka referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601256. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.