star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 690 m²

    telek

Vételár:

63 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 690 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 130m²


Ár:

63 000 000 Ft

Építés éve
1973
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csendes, biztonságos környezetben keres kertes családi házat Pécstől csupán 10 km-re? Mindezt szerkezetileg jó és szép állapotban, örök panorámával a TV toronyra és a Mecsek csodás lankáira? Megtalált egy igazán jó ajánlatot!

Pécs-Hird legszebb terén eladó ez a felújított, szigetelt családi otthon, mely köszönhetően az 5,5 Kw-os napelem rendszernek, szigetelt tetőterének, szigetelt redőnyeinek jó energetikai tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul egyedi gyártású borovi fenyő nyílászárókban is gyönyörködhet az új tulajdonos. A tetőtér beépíthető, így a jelenlegi 4 szoba, nappali, 2 fürdőszoba, konyha-étkező beosztású családi ház akár több generáció együtt élésére is könnyen alkalmassá tehető. A tető már cserélve lett, így a belső munkálatok várnak csupán az új lakókra, ha erre lenne igény.

A telek sík, rendezett, s gyümölcsfákkal ékesített. A 30 m2-es autóbeálló mellett természetesen külön kazánházat, szuterén részt és melléképületet is találunk. Esténként a TV torony örök panorámájában gyönyörködhetünk teraszunkról, ahol az árnyékolásról külön könyökkaros napellenző gondoskodik.

Hird iskolával, óvodával, kiváló közlekedéssel, saját orvosi rendelővel rendelkező kertes település, nagyon szép környezetben.

Az ingatlan összességében azonnal beköltözhető, jó állapotú, sok lehetőséget rejt magában, így ár-érték aránya vonzó. Figyelmébe ajánlom fiataloknak, bővülő- és több generációs családoknak egyaránt!

Az ingatlanra CSOK felvehető!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ033649-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641815


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641815


Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 690 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 484 615 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641815. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.