star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Piliscsév

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó ház Piliscsév

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Piliscsév

  • 40m²


Ár:

12 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Piliscséven azonnal költözhető felújított ház 12,5 MFt-ért!

A beltér:

Az ingatlan egy egész szobából, egy konyhából és egy fürdőszobából áll. A melegvízet villanybojler, a fűtést cserépkályha biztosítja. A felújítás során új víz és villanyvezeték, zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra.
A ház hosszának folytatásában egy másik lakrész található, külön telekrészen.
Az ingatlanhoz egy stabil pince is tartozik.

A környékről:

Az eladó ház a központhoz pár perc távolságra esik. Piliscsév pályázatot nyert, kultúrális fejlesztésre, kimagasló ellátás működik az oktatás, a kultúr intézmények területén, iskola, óvoda, táborok, kézműves és egyéb szabadidős foglalkozások, nyári táborok, idősek napköziotthona található. A környezet ámulatba ejtően szép, rengeteg látnivalóval, kirándulási lehetőségekkel, a település lakóinak közelé fele szlovák.
Komárom-Esztergom megye keleti részén fekszik, Pest megye határában.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon, vagy írjon emailt!


Elhelyezkedés

Piliscsév


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503776


+36 70

Ingatlannet kód: NET6503776

Az általad megtekintett eladó piliscsévi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 312 500 Ft, ami a piliscsévi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503776. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Piliscsév ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.