star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Piliscsév

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 779 m²

    telek

Vételár:

94 millió Ft

Eladó ház Piliscsév

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 779 m² telek

  • Eladó ház Piliscsév

  • 100m²


Ár:

94 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1958
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

TÜNDÉRI, FELÚJÍTOTT PARASZTHÁZ ♥ EXKLUZÍV AJÁNLAT A HEXITŐL
Hangulatos, gangos sváb házat ajánlok Piliscséven, idilli környezetben, gazdálkodásra alkalmas, nagy telekkel.
Az eredeti épületet 2001-ben kibővítették, így kényelmes, tágas terek jöttek létre. Ekkor teljes felújítás is történt az eredeti stílus megtartásával. Hőszigetelt fa nyílászárókat, új burkolatokat, homlokzati hőszigetelést és gáz központi fűtést kapott a ház. Egy szép cserépkályhát is építettek a nappaliban.
Elosztása jó lehetőségeket rejt: 100 m2-en nappali, konyha, kamra, két nagy szoba, dolgozószoba, kádas és zuhanyzós fürdőszoba, háztartási helyiség, két WC található. A ház két bejárattal rendelkezik, így egy kis lakrész akár irodának vagy vendég lakásként önállóan is használható.
Fenntartható ház, a gázfogyasztása mindössze 80 m3/hó. A használati meleg vizet villanybojler készíti, vezérelt (éjszakai) áram is rendelkezésre áll.
A kert mérete lehetőséget nyújt pihenésre és gazdálkodásra is. A fedett gépkocsibeálló mellett van szaletli, borospince, szerszámos kamra, tyúkól, fatároló, kút, és sok gyümölcsfa: körte, cseresznye, ringló. A nagy telek két utcára nyílik, így befektetésként akár meg is osztható.
BELESZERETŐS!

HEXI INGATLAN - OTTHON A PILISBEN
2010. óta a pilisi ingatlanok irodája
BÍZZA RÁNK INGATLAN ÜGYEIT!


Elhelyezkedés

Piliscsév, Felújított parasztház idilli környezetben


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651529


+36 70

Ingatlannet kód: NET6651529

Az általad megtekintett eladó piliscsévi (Felújított parasztház idilli környezetben) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 779 m². További jellemzői: az építés éve 1958. A családi ház ára 94 millió Ft, négyzetméter ára 940 000 Ft, ami a piliscsévi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Helga hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651529. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Piliscsév ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.