star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 147 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 740 m²

    telek

Vételár:

79,8 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 147 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 740 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 147m²


Ár:

79 800 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

TÁGAS HÁZ CSODÁS NAGY KERTTEL PILISVÖRÖSVÁR EGYIK LEGSZEBB UTCÁJÁBAN

KULCCSAL MUTATOM!

Összközműves telken masszív, téglaszerkezetű családi ház eladó. A földszinten (106 m²) előszoba, négy szoba, konyha, kamra,kádas fürdőszoba található. Az előszobából vezet a lépcső a tetőtérbe (41 m²), az erkélyes nagyszobába. További beépíthető padlásrész. A ház alatt pince és kazánház. A melléképületben garázs és tárolók kaptak helyet. A hangulatos, szép kertben örökzöldek, néhány gyümölcsfa és egy boltíves borospince található. Az udvaron három gépkocsi számára van beálló hely.

Az ingatlan elhelyezkedése infrastrukturális szempontból is kedvező. Buszmegálló, pilisvörösvári vasútállomás (Aquincum: 12 perc, Nyugati Pu: 29 perc), bevásárlási lehetőségek, szakorvosi rendelő, éjjel nyitva tartó gyógyszertár, bölcsődék, óvodák, általános iskolák, gimnázium, Művészetek Háza, könyvtár, járási hivatal, templom, posta, kirándulóhelyek rövid sétaútra.

Rendezett tulajdoni viszonyok. Nagyszerű lehetőség családok, vállalkozások, befektetők számára egyaránt!

Alaprajzot kérésre küldök.

HEXI INGATLAN - OTTHON A PILISBEN®


Elhelyezkedés

Pilisvörösvár, TÁGAS HÁZ NAGY KERTTEL PILISVÖRÖSVÁR EGYIK LEGSZEBB UTCÁJÁBAN


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6327096


+36 20

Ingatlannet kód: NET6327096


Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári (TÁGAS HÁZ NAGY KERTTEL PILISVÖRÖSVÁR EGYIK LEGSZEBB UTCÁJÁBAN) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 740 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79,8 millió Ft, négyzetméter ára 542 857 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajas Gabriella referens a Szabó Helga irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6327096. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.