star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 332 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 875 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 332 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 875 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 332m²


Ár:

129 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

PANORÁMÁS 2-3 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ PILISVÖRÖSVÁRON!

Szeretnénk Önt is bemutatni ezt a fantasztikus lehetőséget Pilisvörösvár egyik kedvelt részén. Ez a 332 nm-es családi ház több generációs életmódhoz kiválóan alkalmas, de akár egy nagyobb család igényeit is kielégíti. Az ingatlan közel található a vasútállomáshoz, így Budapest - Nyugati pályaudvar mindössze 30 perces vonatozásra van, ami a mai közlekedésben rendkívül kényelmes.

Az ingatlan több ütemben épült, a tetőtér kb. 10 évvel ezelőtt került modern stílusban kialakításra. A tetőtéri szinten műanyag nyílászárók és padlófűtéses hőleadók találhatók, ami kellemes hőérzetet biztosít. Innen gyönyörű panorámás kilátás nyílik, amit a csodálatos fedett teraszról is élvezhet.

A földszinten három tágas szoba található lapradiátoros fűtéssel, amelyek körbenapozottak és nagyon világosak. Az ablakok frissen cseréltek műanyagra.

Az ingatlan további lakótérrel rendelkezik a szuterén szinten, ahol több szoba és vizes helységek találhatók, de felújításra szorulnak.

A környék kiváló ellátottsággal rendelkezik, hiszen a ház közelében található bevásárlási lehetőségek, oktatási intézmények és egészségügyi intézmények is.

Ha további információkat szeretne megtudni, ne habozzon hívni! Ez a ház számtalan lehetőséget rejt magában, és ideális otthona lehet Önnek és családjának.
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
viletel.istvan@dh.hu


Elhelyezkedés

Pilisvörösvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6569658


+36 30

Ingatlannet kód: NET6569658


Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 332 m², míg a hozzá tartozó teleké 875 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 388 554 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Viletel István Endre referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569658. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.