star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Salgótarján

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 160 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Salgótarján

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 160 m² telek

  • Eladó ház Salgótarján

  • 70m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1984
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Salgótarján (Zagyvapálfalva), Kinizsi Pál úton. 70 nm-es, teljes körűen felújított, újszerű, tehermentes, azonnal birtokba vehető családi ház eladó!

Az épület frissen (2024-ban), teljes körűen felújított. A telek rendezése és a fürdőszoba szerelvényezése van hátra (erről még a tulajdonos gondoskodik).

A külső homlokzat 10 cm-es (EPS), a lábazat 5 cm (XPS), a tetőtér 20 cm kőzetgyapot szigeteléssel ellátott, színezett. A tető héjazat és a lecezés új. A víz -és villamos hálózat kiépítése megtörtént. Az ablakok és a beltéri ajtók újak. A vételár tartalmaz 500.000 Ft értékben konyhabútor beszerelést.

A fűtést gáz cirkó kazán, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja.

Helyiségei: 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, külön nyíló W.C., előtér, fedett terasz.

Az ingatlanhoz tartozó telek 3160 nm nagyságú, körbekerített, udvari gépkocsi beálló, fedett terasz található.

CSOK 1 gyermekre igényelhető (15 M Ft).

Városközpont autóval 10 perc alatt, TESCO, LIDL, gyógyszertár, iskola, óvoda, buszmegálló 5 perc alatt elérhető. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Salgótarján, Salgótarján, Kinizsi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637273


+36 70

Ingatlannet kód: NET6637273


Az általad megtekintett eladó salgótarjáni (Salgótarján, Kinizsi út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 160 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Tatár Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637273. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.