star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárospatak

  • 163 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 533 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Sárospatak

  • 163 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 533 m² telek

  • Eladó ház Sárospatak

  • 163m²


Ár:

57 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

B-A-Z. Vármegye, Sárospatak csendes, kertvárosi részén családi ház eladó.

-Az 1986-ban épült lakóingatlan alapterülete : 163 m2, amely egy 533 m2-s telken fekszik. Az épület erős alapokat kapott. Falazata B-30-as téglából épült, tetőszerkezete cseréppel fedett. Külső falazata szigetelt, nemesvakolattal ellátott.
-Új villany és vízvezeték rendszer lett kiépítve.
-A műanyag nyílászárók, hőálló üvegezéssel készültek.
-A szobák és a belső terek parketta, laminált lap borítást kaptak.
-A vizes helyiségek járólaposak és falazatukat csempe borítja.
-Az épület melegéről az újonnan vásárolt vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. -A melegvíz ellátást villanyboyler biztosítja.
-A kiválóan kialakított fűtési rendszernek és a külső falszigetelésnek köszönhetően az ingatlan méreteihez képest, a rezsiköltség alacsony.
-A nyári nagy melegben 2 klíma berendezés is segíti az ideális belső hőmérsékletet.
-H- tarifa igényelhető.

Az udvar parkosított, rendezett, gyermekjátszótérrel kialakított. Az épület alatt pincehelyiség lett kialakítva, amely bor, zöldség és gyümölcs tárolására egyaránt alakalmas. Az ingatlan frekventált elhelyezkedéséből adódóan a közintézmények, boltok, stb..,rövid időn belül megközelíthető. Minden korosztálynak ajánlom, aki szereti a jó levegőt, tiszta, nyugodt környezetet.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Ingatlan hivatkozási száma: M266611

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk, melyek ügyintézése ingyenes. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M266611-IN


Elhelyezkedés

Sárospatak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614840


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614840

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sárospataki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 163 m², míg a hozzá tartozó teleké 533 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 349 693 Ft, ami a sárospataki átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Dudar Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614840. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárospatak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.