star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárospatak

  • 120 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 790 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó ház Sárospatak

  • 120 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 790 m² telek

  • Eladó ház Sárospatak

  • 120m²


Ár:

38 900 000 Ft

Építés éve
1927
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

B.-A.-Z. Vármegye egyik legszebb városában, Sárospatak csendes külvárosi részén, családi ház eladó.

Az 1920-as években épült lakóingatlan alapterülete: 120 m2 amely egy 1790 m2 telekre épült. A ház erős alapokat kapott. 50 cm széles falazata vályogból készült. 2016-ban az épület teljes felújításban részesült. Tetőszerkezete felújított, szigetelt, új cseréppel fedett. Az új csatornarendszer 30 cm-es eresz túlnyúlással készült a csapó eső ellen. A ház külső légáteresztő szigetelést kapott. Az épület villany, víz, szennyvízrendszere ki lett cserélve. Ekkor került kiépítésre a helyiségek padlófűtése amit egy szintén új Kombi kondenzációs gázkazán üzemeltet. A régi cserépkályha is megújult, újra lett rakva. A lakás belső helyiségei akadálymentesített, fagyálló kerámia burkolatot kaptak a padlófűtés miatt. A konyha, fürdőszoba falazata csempézett. A rezsiköltség alacsony. A főépülethez 28 m2-es fedett terasz kapcsolódik. Az udvarban garázs, tárolóhelyiség, pince lett kialakítva. A porta tiszta, virágos, rendezett. A növények locsolását fúrt kút és kiépített locsoló rendszer biztosítja. A kert mindenféle haszonnövény termesztésére alkalmas. Minden korosztálynak ajánlom, aki szereti a jó levegőt, tiszta, nyugodt környezetet. Az ingatlan frekventált elhelyezkedéséből adódóan a közintézmények, boltok, autóbusz megálló, stb., rövid időn belül megközelíthető.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem az M271354-es referenciaszámra hivatkozva keressen bizalommal.

Referencia szám: M271354-IN


Elhelyezkedés

Sárospatak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637537


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637537

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sárospataki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 790 m². További jellemzői: az építés éve 1927, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 324 167 Ft, ami a sárospataki átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Dudar Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637537. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárospatak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.