star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárvár

  • 215 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 709 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Sárvár

  • 215 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 709 m² telek

  • Eladó ház Sárvár

  • 215m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
2013
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

SÁRVÁR KERTVÁROSI RÉSZÉN, CSENDES UTCÁBAN, ÚJSZERŰ, KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ! Kivételes lehetőség várja Önt Sárvár kertvárosi részén! Megvételre kínálom ezt a 2013-ban épült, 214 négyzetméteres családi házat. A tágas nappali és öt hálószoba gondoskodik arról, hogy családjának és vendégeinek elegendő hely álljon rendelkezésre. Három modern fürdőszoba segíti a mindennapi rutinok gördülékeny lebonyolítását.A ház fűtött lakótere 214 nm, míg a többi helyiséggel együtt (garázs, kazánház, ) mérete 271 nm. Alsó szinten egy tágas előszobába érkezünk, innét léphetünk be a nappali előtti közlekedőbe. Nappali +étkező + konyha egy légtérben kapott helyet, de a konyha egy tolóajtóval zárható. Nappaliból és a konyhából közelíthetjük meg a részben fedett teraszt, ahol nyugodt környezetben tudjuk elfogyasztani reggeli kávénkat. Hangulatos családi étkezések, vagy csak egy kellemes baráti beszélgetés helyszíne is lehet.Az alsó szinten található még egy szoba, zuhanyzós fürdőszoba, a kazánház, háztartási helyiség. Innét közelíthetjük meg a dupla garázst is.Felső szinten kapott helyet 4 db szoba, ebből 3 gyermekszoba, melyekhez tartozik egy gardrób és egy előtér, mely akár szobává is alakítható. A jelenleg szülői hálószobaként használt szobához egy kis előtér és gardrób tartozik. 2 db fürdőszoba található ezen a szinten, az egyik zuhanyzós másik pedig kádas. Az ingatlanban található dupla garázs és külön háztartási helyiség további praktikus lehetőségeket nyújtanak, míg a redőnnyel felszerelt ablakok biztosítják a maximális kényelmet és energiatakarékosságot. A 709 négyzetméteres telek ideális teret kínál kerti örömökhöz és szabadidős tevékenységekhez, míg a fedett terasz tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez.Mindent összevetve ez a ház rengeteg lehetőséget rejt magában, akár nagyobb családként, akár 2 generációnak, vagy befektetésnek keres ingatlant!Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: HZ033087-IN


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623758


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623758


Az általad megtekintett eladó sárvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 709 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 534 884 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bödő Klára referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623758. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.