star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Seregélyes

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 383 m²

    telek

Vételár:

40,9 millió Ft

Eladó ház Seregélyes

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 383 m² telek

  • Eladó ház Seregélyes

  • 100m²


Ár:

40 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ingatlan vásárlás előtt áll? Igénybe venné az állami támogatásokat?Akkor Önnek ajánlom ezt a Székesfehérvár közeli, kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant.Seregélyes központjához közel eladó egy 3 szobás, jó állapotú családi ház. A 70-es évek végén épült, téglafalazatú ingatlant folyamatosan karbantartja és újítja a jelenlegi tulajdonos. Tetőszerkezet csere, héjazat csere, homlokzati szigetelés, részbeni fűtés korszerűsítés.Az alap villamosáram szolgáltatáson túl ipari áram is van az ingatlanban. Fűtésről vegyestüzelésű és gázkazán is gondoskodik, radiátoros hőleadással. Nyári klimatizálásról pedig a nagy szobában elhelyezett klíma gondoskodik.Az épület hátsó részében került kialakításra a kazánház és egy 20 nm nagyságú, külön bejáratú lakrész.A több mint 1300 nm nagyságú terület alkalmas lehet önfenntartó mezőgazdasági tevékenység kialakítására is.Az épület összközműves, tehermentes ingatlan. A település szerepel a Falusi Csok listán, így igénybe vehető rá a kedvezményes állami támogatás.Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, várom megtisztelő érdeklődését!!


Elhelyezkedés

Seregélyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6401042


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6401042

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó seregélyesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 383 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 40,9 millió Ft, négyzetméter ára 409 000 Ft, ami a seregélyesi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6401042. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Seregélyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.