star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sukoró

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 610 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ház Sukoró

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 610 m² telek

  • Eladó ház Sukoró

  • 88m²


Ár:

69 000 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vh-003629. Sukorón, a Velencei-tó északi partján 1612 nm-es gondozott, panorámás építési telken 1990-ben épült, 88 nm-es, nappalis +2 szobás hétvégi ház eladó.

Sukoró a Velencei-tó északi partja és a Velencei-hegység déli lábánál elhelyezkedő, festői környezetben található település. Igen kedvező földrajzi elhelyezkedése az országon belül. Hiszen Budapesttől 48 km, Székesfehérvártól 14 km, a Balatontól (Siófok) 50 km. Mindez az M7-es autópályán érhető el.

A telek panorámás, háborítatlan természeti környezetben, aszfaltos úton jól megközelíthető helyen található, mind a teraszról, mind az emeletről gyönyörű kilátás nyílik a Velencei –tóra!

A TELEK ALKALMAS CSALÁDI HÁZ, IKERHÁZ ÉPÍTÉSÉRE EGYARÁNT!

A környék kedvelt új építésű terület. Buszmegálló, illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek.
A ház két szint + pince kialakítású, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető, kedvelt övezetben található
Elosztását tekintve 88 m2 hasznos alapterületű:
- Földszint nappali,1 fürdő wc-vel, 22m2 terasszal
- Tetőtér előtér 2 halóval , wc
- pince : 2 világos tároló, 20m2 garázs

Az ingatlan víz és a villany bevezetve, szennyvízelvezetés emésztőbe történik, az épület Porotherm 38-as téglából épült. A kertben szőlőlugas, virágoskert található.

Tehermentes azonnal birtokba vehető.

A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.
Eladási ár: 69 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 340406


Elhelyezkedés

Sukoró, Sukorón


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6403829


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6403829

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sukorói (Sukorón) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 610 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 784 091 Ft, ami a sukorói átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6403829. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sukoró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.