star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 354 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 354 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros

  • 84m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1963
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár Legnépszerűbb részén, a Felsőváros, Vezér utcákhoz közeli részén található ez a felújításra szoruló nappali + 2 szobás, eladó családi ház.

Az épület egy 354 négyzetméteres telken fekszik. Kis előkert és egy kis veteményeskert is elfért a ház és a garázs, valamint a melléképületek mellett.

A házban levő 84 négyzetméteren nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és spájz található.

A ház 1963-ban téglából épült. A fűtés jelenleg mindenhol gázkonvektorral van megoldva, de a szükséges felújítás adja a lehetőséget, hogy más gazdaságos megoldást alkalmazzanak helyette.

Parkolás saját garázsban és az utcán is lehetséges, de természetesen az udvaron is ki lehet alakítani egy kocsibeállót.

Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, redőnyözött, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Felsőváros, Székesfehérvár Felsőváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520203


+36 70

Ingatlannet kód: NET6520203


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, felsővárosi (Székesfehérvár Felsőváros) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 354 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 713 095 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.