star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 427 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 427 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Felsőváros

  • 66m²


Ár:

32 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár egyik legkedveltebb részén, a Felsővárosban kínálom eladásra, ezt a felújításra szoruló, téglából épült, eladó családi házat. A ház jelenleg tápboltként üzemel. Első sorban a házat birtokló, jelenleg is működő vállalkozással együtt eladó. Felújítás után ideális lehet vállalkozás vagy lakhatás céljára is.

A 66 négyzetméteres épület egy 427 négyzetméteres telken fekszik. A tulajdoni lap szerint lakóház és udvar. A házban jelenleg eladótér, üzlethelyiség, öltöző és fürdőszoba van kialakítva. Természetesen az elrendezés az igények és a lehetőségek szerint változtatható. A targoncával könnyen járható, bitumennel fedett udvaron, további 65 négyzetméteres raktár épült. Kiválóan alkalmas akár a jelenlegi üzlet folytatására vagy más jellegű vállalkozás, műhely, raktározás céljára.

A ház téglából épült 1970 környékén. A fűtés jelenleg mindenhol gázkonvektorral van megoldva. Az áramellátás három fázisú.
Parkolás az utcán és az udvaron is lehetséges. Az udvari raktár akár garázsként is használható.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az otthon. A közelben ALDI, METRÓ és TESCO és egyéb üzletek, valamint buszmegálló, ahonnan a városközpont percek alatt elérhető. A várost övező körgyűrű 1 kilométerre található, mely segítségével az M7-es autópálya vagy bármelyik becsatlakozó főút gyorsan elérhető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. csendes utca, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, riasztó rendszer, garázs lehetőség, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Felsőváros, Székesfehérvár Felsőváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6572650


+36 70

Ingatlannet kód: NET6572650


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, felsővárosi (Székesfehérvár Felsőváros) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 427 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 484 848 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572650. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.