star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 803 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 803 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 90m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁRON  - kórház környéki - kifejezetten családiházas övezetében ELADÓ egy 3 szobás, tégla építésű, 90 nm-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ. A 803 nm telken épült még egy garázs, egy kerti tároló és külön épületben egy - jelenleg - szoba-konyhás kis apartman.
i.á.: 59 M Ft         tel.: 06(20)622-6832
A HÁZRÓL:
A ház téglából épült, a jelenlegi tulajdonos szülei építették, még a hatvanas évek derekán. A megfelelő minőség és a folyamatos karbantartás miatt teljesen stabil, repedés mentes a ház. Betonfödémmel épült, így akár tetőtér beépítésre is alkalmas.
Az alaprajz a jelenlegi állapotot mutatja, nagyon jó elosztású ház, de igény szerint változtatható a beosztás.
A nagy ablakoknak köszönhetően nagyon világosak  a terek, a szobák kifejezetten nagy méretűek (20,19, és 12 nm). 
A ház egyik különlegessége a 10 nm területű előszoba/télikert, ahová az utca felől és a kert felől is van bejárási lehetőség. Körbe ablakokkal, fűtéssel. 
Egy része alápincézett, jelenleg itt van a vegyestüzelésű kazán, ami radiátorokon keresztül adja a meleget. A melegvíz villanybojlerről működik. 
A járófelület eredeti fa parketta, műanyagpadló és járólap. 
A KÖRNYEZETRŐL:
A telek mérete és a saroktelek adottsága miatt mindössze egyetlen szomszéd van közel.  Növényekkel, árnyékolóval könnyen kialakítható egy meghitt, zárt, parkosított kert.
Autóval természetesen be lehet állni a kertbe, a garázsba, de az utcán is több autó tud parkolni.
Bár kertvárosi részben található, de minden szempontból központi helyen. Nagyon jó a tömegközlekedés, bicikli út, a parkolás is megoldott. Sétatávolságra található iskola, óvoda, bevásárló központ, szolgáltatások, szinte minden.  
KINEK AJÁNLOM:
Ezt a házat valóban BÁRKINEK  szívesen ajánlom.
Egyetlen fontos kritérium, hogy legyen kedve egy szerkezetileg stabil, jó elosztású házból kialakítani a saját igényeinek megfelelőt. Akinek elegendő a jelenlegi 90 nm, 3 szoba, annak egyszerű a dolga, de lehet ebből akár 2 szintes dupla méretű házat is kihozni. 
De ha valakinek nem kell önállóan ekkora terület, - a saroktelek adottság miatt - ikerházban is lehet gondolkodni. 
Érdemes élőben megnézni, de nem csak amiatt mert éppen most nyílik a hóvirág :) - hanem mert leírva nem könnyű visszaadni a benne rejlő lehetőségeket !
i.á.: 59 M Ft         tel.: 06(20)622-6832


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625653


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625653

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 803 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 655 556 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Zalavári Ágnes referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625653. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.