star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 46m²


Ár:

36 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Székesfehérváron, a Kőrösi utcában egy igazán egyedi lehetőség várja Önt! Eladó egy 46,8 négyzetméteres, terepszint alatti házikó, amely ideális választás lehet azoknak, akik csendes és nyugodt környezetre vágynak.Ez a ház 2005-ben épült, magas minőségű anyagok felhasználásával. A pincefalazó tégla és a vasalt alap a stabilitást és tartósságot biztosítja. A tető teljes vízszigetelése és a palaörleményes szigetelés kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. A válaszfalak kisméretű téglából készültek, ami tovább erősíti a struktúrát.A ház 2 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő kialakításból áll. Kiváló lehetőség, hogy amíg építkezik terepszint felett, addig itt már lakhat és akár 2 generációnak alkalmas ingatlant alakíthat ki az új tulajdonos. A fűtésről jelenleg elektromos fűtéssel megoldott, a melegvizet új, 100 literes Ariston bojler szolgáltatja. A telek további előnyeit tekintve, terepszint felett engedéllyel épült egy kb. 60 négyzetméteres alap, amely lehetőséget kínál további bővítésre vagy más célú felhasználásra. Ezen kívül a kertben egy gyönyörű kerti tó és pavilon található, ami kellemes kikapcsolódást nyújt. A fúrt kút és az összközműves rendszer pedig a mindennapi kényelmet szolgálja.Egy 15 négyzetméteres tároló is rendelkezésre áll, amely ideális tárolási célokra használható.Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a telek külterületi besorolású, de lehetőség van belterületbe vonására!Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha egy csendes és barátságos otthont keres Székesfehérváron, ez az ingatlan az Ön számára lehet a tökéletes választás.Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló otthont, jöjjön nézzük meg együtt és szeressen bele!Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636427


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636427

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 793 478 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636427. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.