star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szepetnek

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 962 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Szepetnek

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 962 m² telek

  • Eladó ház Szepetnek

  • 71m²


Ár:

21 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsától pár percre, Szepetnek csendes utcájában vált eladóvá ez a 71m2-es családi ház, mely egy 962m2-es telken került megépítésre az 1970-es években. Az ingatlanban a tulajdonosok korábban azaz a 2008-as évben felújítási munkálatokat végeztek. Amik akkor elkészültek: tető héjazat cseréje (új lécezés, bitumenes zsindely), új víz és szennyvízhálózat kiépítése, új villamosrendszer beépítése, új hideg és meleg burkolatok lerakása a teljes lakrészben, új műanyag ablakok beépítése, új fürdő és mellékhelység kialakítása, új konyha beépítése. Az ingatlan külső homlokzata nem került szigetelésre. A belső lakrész melegét egyedi gáz konvektorok és a nappaliban elhelyezett kandalló szolgáltatja. Tájolás: Dél - Kelet.
Belső lakrész helységei: 2 külön bejáratú szoba, amerikai konyha nappali étkező, előszoba, külön fürdő, külön mellékhelység.
Az udvarban található még melléképület is. (Tárolók) Gépkocsi parkolása az udvarban megoldott, de garázs nem található a területen.
Ha Ön szeretne egy családi házat, mondhatni Nagykanizsai lakás árban, ami egy tisztasági festést követően költözhető, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Falusi CSOK igénybe vehető. Kulcs az irodában.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, amerikai konyha, új villamoshálózat, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szepetnek, Szepetnek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491039


+36 30

Ingatlannet kód: NET6491039

Az általad megtekintett eladó szepetneki (Szepetnek) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 962 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 308 451 Ft, ami a szepetneki átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491039. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szepetnek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.