star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szepetnek

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 166 m²

    telek

Vételár:

124,9 millió Ft

Eladó ház Szepetnek

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 166 m² telek

  • Eladó ház Szepetnek

  • 200m²


Ár:

124 900 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Álomotthon Szepetneken! – Kétszintes elegancia Zala Megyében!

Szepetneken, a varázslatos Zala vármegyében rejtőzik az álomotthon, mely az igényes vásárlók elvárásainak tökéletesen megfelel. Ez a nettó 200 nm-es ingatlan, kétszintes, két külön bejárattal rendelkezik, dupla garázzsal, halastóval, kényelmes és elegáns otthona lehet mindazoknak, akik minőségi életet keresnek.
Az elektromos kovácsoltvas kapu meghívóan nyílik, üdvözölve a házba érkezőket. A háznak két bejárata van. Ha autóval érkezik, a 80 nm-es dupla garázsba kényelmesen parkolhat akár 3 autóval is. A birtokot egyedivé és hangulatossá teszi a tölgyfából készült kerítés, mely a természet harmóniáját hozza el otthonába, valamint az impozáns tömör téglafal kerítés, mely a biztonság és a magánélet védelme érdekében 3 méter magas.
A 1981-ben épült, folyamatosan karban tartott, 2002-ben felújított ház kitűnő állapotban van. Jelenleg a tetőszerkezet felújítása van folyamatban. Mindkét szinten megtalálható a konyha, vizes blokkok, szobák és nappalik, melyekben kényelmes klímavezérlés gondoskodik a tökéletes hőmérsékletről. A házban modern gáz cirkó fűtési rendszer működik, mely 2 éve lett teljesen korszerűsítve. Zöld energia a tetőn: A villamos hálózat napelem rendszerrel korszerűsített, mely 10 kW-os teljesítményű és évente 12.000 kWh-t termel, így szinte minimális az ingatlan rezsiköltsége.
A 2200 négyzetméteres telek részeként egy gyönyörű 12 m3-es halastó aranyhalakkal, szökőkúttal és szép növényzettel rendelkezik. A telek további kiterjesztése is lehetséges, valamint a szomszédos 85 négyzetméteres ház tárolóval és 30 nm-es garázzsal is megvásárolható.
Ha az igényesség és a minőség számít, ez az otthon Öné lehet. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívja most az alábbi telefonszámot, és ismerje meg közelebbről ezt az egyedülálló ingatlant!

Referencia szám: HK-4510960-IN


Elhelyezkedés

Szepetnek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602714


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602714

Az általad megtekintett eladó szepetneki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 166 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 124,9 millió Ft, négyzetméter ára 624 500 Ft, ami a szepetneki átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602714. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szepetnek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.