star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szerencs

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

25,99 millió Ft

Eladó ház Szerencs

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Szerencs

  • 78m²


Ár:

25 990 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Eladó ingatlan Szerencsen - Kiváló lehetőség családoknak és vállalkozóknak!

Eladásra kínálunk egy 550 nm telken fekvő, 3 szobás, 78 nm nettó alapterülettel rendelkező, téglából és kőből épült, cseréppel fedett otthont, amely mindent megad, amire egy igényes családnak vagy vállalkozásnak szüksége lehet.

Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes, a város egyik csendes és nyugodt részén található. A ház külső megjelenése magával ragadja a tekintetet, és belül sem fogsz csalódni. Az ablakok régi fa keretben hőszigetelt üvegezésüek, amely biztosítja a maximális komfortot és energiatakarékosságot.

A 3 tágas szoba ideális hálószobáknak vagy irodának. A nagy konyhában az egész család kényelmesen elfér, valamint a konyhából nyíló kamra tökéletes az élelmiszerek tárolására. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt, így minden igényt kielégít.
A ház fekvése lehetővé teszi, hogy élvezd a napfényt egész nap, és a kellemes délután a teraszon vagy az udvaron pihenj. Az udvar betonozott, így könnyen karbantartható és ideális a gyerekeknek. A kert szépen gondozott.

Az ingatlan további előnye, hogy a ház alatt található egy tágas pince, garázs és kazánház, amely kényelmes parkolást és tárolási lehetőséget biztosít. egy 53 nm-es tároló áll rendelkezésre, amely könnyen átalakítható külön lakrésznek vagy akár vállalkozásnak is.

A telek körbekerített, így biztonságban tudhatod családodat és a házi kedvenceket. A telken található konyhakert lehetőségek ad a saját zöldségek és gyümölcsök termesztésére, így mindig friss és egészséges ételeket élvezhetsz.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Jelentkezz még ma, hogy személyesen is megtekinthesd ezt az elképesztő ingatlant Szerencsen.
Ez a ház minden szükségedre választ adhat, legyen szó egy családi otthonról vagy egy sikeres vállalkozásról.
Helyiséglista:
Szoba 18,03
Szoba 16,13 nm
Fürdőszoba 3,32 nm
Előszoba 11,07 nm
Konyha 12,82 nm
Kamra 3,81 nm
Szoba 13,39 nm
Összesen 78,51 nm


Elhelyezkedés

Szerencs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586756


+36 70

Ingatlannet kód: NET6586756

Az általad megtekintett eladó szerencsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25,99 millió Ft, négyzetméter ára 333 205 Ft, ami a szerencsi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586756. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szerencs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.