star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szerencs

  • 240 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 983 m²

    telek

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó ház Szerencs

  • 240 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 983 m² telek

  • Eladó ház Szerencs

  • 240m²


Ár:

36 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Szerencs város egyik legcsendesebb részén, nyugodt rendezett környéken eladásra kínálok egy 1970-es években épült családi házat.

A napfényes ingatlan hatalmas 240 m2 alapterületű, falazata tégla, a tető borítása pala, statikailag teljesen rendben van.

A földszinten található egy tágas nappali, konyha, a kazánház egy tárolóval és innen lehet a pincébe is lejutni. Az autó számára tágas ,széles garázs áll rendelkezésre. Az emeletre fa lépcső vezet, ahol további 3 hálószoba egy főzőfülke kamrával és étkezővel ill. egy fürdőszoba Wc- vel került kialakításra, így nagyobb család számára is kényelmes elhelyezést biztosít az ingatlan. Az otthon fűtését konvektorok és vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

A ház átlagos állapotú némi felújítással kényelmes, tágas modern otthonná alakítható.

Az ingatlan és a gondozott udvar körbe van kerítve. A kertben 18-20 db. termő gyümölcsfa található.

A ház mögött gazdasági épületek, műhely is kialakításra kerültek, amelyek a térkép másolaton is fel vannak tüntetve.
Fúrt kút található még az udvaron, amely locsolásra kiválóan alkalmas.

A közelben minden megtalálható, a belváros könnyen elérhető, boltok, gyógyszertár, posta, buszmegálló is pár perc sétával megközelíthető!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon, nézzük meg és tegyen egy ajánlatot. Komoly vásárlási szándék esetén az ár alku képes!

Otthonteremtési támogatások igénybe vehetők!


Elhelyezkedés

Szerencs, Nagyvárad köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636537


+36 20

Ingatlannet kód: NET6636537

Az általad megtekintett eladó szerencsi (Nagyvárad köz) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 983 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 152 083 Ft, ami a szerencsi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Laczkó Rita referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636537. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szerencs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.