star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tapolca, Északi városrész

  • 300 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 588 m²

    telek

Vételár:

116,9 millió Ft

Eladó ház Tapolca, Északi városrész

  • 300 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 588 m² telek

  • Eladó ház Tapolca, Északi városrész

  • 300m²


Ár:

116 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

A Balatontól 15 percre, Tapolcán eladó egy 2 szintes, kiváló adottságokkal rendelkező családi ház. A ház 1998-ban épült. Szeretnénk nyugdíjas éveinket elkezdeni, ezért megválnánk vállalkozásunktól. A földszinten 150 m2 területen horgász és állateledel kereskedés működik 15 éve. Stabil vevőkörrel és megbízható beszállítókkal. Az üzlethelyiség nagy, egybefüggő tere miatt kiválóan alkalmas bármilyen célra. (orvosi rendelő, kereskedés, könyvelő iroda, bemutató terem, de saját edzőterem is kialakítható,)  A jelenlegi tevékenység is tovább működtethető. Az üzlethelyiség helyett, külön bejárattal, akár több generációs otthon is kialakítható. Az ingatlan felső szintjén egy külön bejáratú, 150 m2 lakás található, mely - előszobával - tágas konyha-étkezővel - nagy méretű nappalival – zuhanyozó-wc helyiséggel - tágas sarokkádas fürdővel - három külön nyíló szobával, - kamrával – klímával – riasztóval szerelt. A ház fűtéséről és meleg vízéről pár éve cserélt Buderus gázkazán gondoskodik. Padlófűtés és radiátorok egyaránt megtalálhatóak az épületben. Az épület fa, hőszigetelt nyílászárókkal szerelt. A ház udvarára automata kapunk keresztül juthatunk, a két autó parkolására alkalmas fedett beállót és a garázst a térkövezett udvaron közelíthetjük meg. Az 588 m2 - es telken jutott hely füves, parkosított résznek és egy nagy méretű terasznak is. A ház négyzetméter ára ingatlanforgalmi szakvélemény alapján 389.600,-Ft./m2 . azaz 116.900.000,- Ft.


Elhelyezkedés

8300, Tapolca, Északi városrész, Halastó utca 14

Helyrajzi szám: 3157


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6654024


Péter Andrásné

Péter Andrásné

Hirdető további ingatlanjai
Péter Andrásné

Péter Andrásné

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6654024

Péter Andrásné

Péter Andrásné

Hirdető további ingatlanjai
Péter Andrásné

Péter Andrásné

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tapolca, Északi városrészi (Halastó utca 14) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 588 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 116,9 millió Ft, négyzetméter ára 389 667 Ft, ami a tapolcai átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Péter Andrásné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654024. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca, Északi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.