star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tapolca

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Tapolca

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Tapolca

  • 115m²


Ár:

50 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Falusias környezetre vágyik, 2 percre a várostól? A Csobánc lábánál, Tapolca-Diszelen kínálom eladásra ezt a 3 szobás családi házat, sok hasznos melléképülettel.

A csendes zsákutcában található, 1500 négyzetméteres, 24 méter utcafronti szélességű, de kissé szabálytalan alaku telken található a kőből épült családi ház, egy jó állapotú nyárikonyha, és számtalan melléképület, tároló, duplagarázs.
Az épületek mögött egy egybefüggő, 700 négyzetméteres akár kiskertként művelhető terület található, az épület mellett pár sor szőlő.

A ház helységei:
- zárt veranda,
- konyha,
- fürdőszoba,
- 2 utcafronti hálószoba,
- lakószoba.
Az ingatlan fűtésére tobb mód is van; cserépkélyha, gázkazán, illetve vegyes tüzelésű kazán.

A nyárikonyha különálló épületben kapott helyet.
A ház meghosszabításában tároló, istáló, fáskamra, és további tárolók helyezkednek el.
Szintén különálló épületbe van a műhely, mely korábban dupla garázsként funkcionált.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, előre egyeztetett időpontban szivesen megmutatom.


Elhelyezkedés

Tapolca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618738


+36 30

Ingatlannet kód: NET6618738


Az általad megtekintett eladó tapolcai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 40 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 434 783 Ft, ami a tapolcai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618738. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.