star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 340 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 171 m²

    telek

Vételár:

195 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 340 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 171 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 340m²


Ár:

195 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Tata Eladó Családi Ház – Egyedülálló Panorámával

DOT-ING INGATLAN bemutatja ezt a kivételes értékű családi házat Tata festői környezetében.

INGATLAN RÉSZLETEK:
Ez a tágas és modern családi ház minden igényt kielégít. Épült 2002-ben, a három szinten összesen 340 négyzetméteres hasznos alapterülettel rendelkezik, továbbá egy különálló, 70 négyzetméteres garázzsal, mely akár két autó tárolására is alkalmas. A garázs szintén alagsorral rendelkezik, így akár egy vállalkozás üzemeltetése is megoldható.

ÉPÍTÉSZETI JELLEMZŐK:
• Alapozás: Az előzetesen kialakított sávalapra elterülő monolit vasbeton lemez, mely lemezbe minden sarokrész vasbeton szerkezettel integrálódik és fut egészen a felső vasbeton födémbe. Az aljzatbeton PERLIT adalékot tartalmaz részben hő- és részben hangszigetelés céljából.
• Födém Szerkezet: Két darab födém, mindegyik monolit vasbeton, vibrációs eljárással tömörítve.
• Homlokzat: Szigetelt, hogy biztosítsa az optimális hő- és hangszigetelést.
• Falazatok: Külső határoló és belső teherhordó falazatok LEIRER-HABIZOL blokkokból készültek. A belső HABIZOL alkalmazása a helyiségek közötti hangszigetelést szolgálja.
• Nyílászárók: Műanyag nyílászárók, REHAU vákuumozott kétrétegű üvegezéssel, melyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, valamint hozzájárulnak az energiahatékonysághoz.
Ezek az építészeti jellemzők a kiváló minőséget és a modern építészeti megoldásokat képviselik, biztosítva az Ön otthonának kényelmét és funkcionalitását hosszú távon.

ENERGETIKAI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI MEGOLDÁSOK:

ELEKTROMOS ELLÁTÁS: Az ingatlan elektromos ellátása 3 fázisú, 3x43A, mely biztosítja a megbízható és elegendő áramellátást. Továbbá, napelemes rendszer is telepítve van, amely 13 panellel működik, így csökkentve az energiaköltségeket és hozzájárulva a fenntarthatósághoz.

FŰTÉSI RENDSZER:
1. A ház fűtését többféle energiaforrás biztosítja, így optimalizálva a komfortot és a gazdaságosságot:
a. Totya vegyes tüzelésű kazán: Rugalmas és hatékony fűtési lehetőség.
b. 35kWh gázkazán: Kényelmes és gyors fűtés a hidegebb napokon.
c. Vizteres fatüzelésű cserépkályha: Hangulatos és természetes meleg.
d. Alfa Inotek LW-33 típusú hűszivattyú: Hatékony és környezetbarát megoldás radiátoros hőleadókkal.

2. SZENNYVÍZKEZELÉS: Az ingatlan szennyvízkezelése modern és környezetbarát módon történik. A 3 aknás enzimes tisztítás után a víz biztonságosan használható a kerti növényzet öntözésére, hozzájárulva a víz újrahasznosításához és a környezetvédelemhez.

3. TISZTASÁG ÉS KÉNYELEM: Egy központi pórszívó rendszer gondoskodik az ingatlan tisztaságáról, könnyítve meg a takarítási feladatokat és biztosítva a tiszta és egészséges környezetet.

AZ INGATLAN ELOSZTÁSA:

ALAGSOR/SZUTERÉN SZINT: A praktikus szuterénben található egy edzőterem-infraszaunával, egy ideális műhely munkákhoz vagy tároláshoz, valamint egy kényelmes mosókonyha és külön WC és zuhanyzó, kazánház, konyha.

FÖLDSZINT: A földszinten tágas és világos helyiségek találhatók, beleértve az előszobát, a modern és jól felszerelt konyhát étkezővel, nappalit, két kényelmes szobát, valamint két stílusos fürdőszobát és egy világos, üvegezett télikertet is.

TETŐTÉR: Az emeleten három kényelmes hálószoba található, melyek, elegendő helyet biztosítanak a kényelmes életvitelhez és személyes tér kialakításához. Továbbá, egy további fürdőszoba is rendelkezésre áll, ami növeli a kényelmet és a praktikumot a lakók számára. A tetőtéri hálókhoz két panorámás erkély is tartozik, ideális helyszín a szabad levegőn való pihenésre.

GYÖNYÖRŰ PANORÁMA TATA KÖRÜL:
Az ingatlan rendkívül előnyös fekvése miatt páratlan kilátást kínál a természetre és a kulturális örökségre. A gyönyörű panoráma a tatai réti tavakra és a tatai várkastélyra nyílik, amelyek Tata egyik legjellegzetesebb és leglenyűgözőbb látványosságai.

A KERT:
Az ingatlanhoz tartozó belső 1171 négyzetméteres udvar különleges környezetet kínál, ahol a természet és a kényelem találkozik. Az udvar tervezése és kialakítása minden részletre kiterjedt, hogy egy harmonikus és élvezetes környezetet teremtsen az ott lakók és látogatók számára.
• Tuják és Stílusos Kerítés: Az udvart magas tuják és stílusos tégla kerítés veszi körbe, melyek együtt egy intimebb és meghittebb atmoszférát teremtenek. Ez a zöld keret biztosítja az ingatlan magával ragadó és védett érzetét.
• Gondosan Parkosított: Az udvar gondosan parkosított, minden részlete megtervezve annak érdekében, hogy kellemes környezetet biztosítson a lakók és vendégeik számára. A gondosan megválasztott növényzet és a térkövezett részek egyaránt hozzájárulnak az udvar szépségéhez és ápoltságához.
• Könnyen Karbantartható: Az udvar egy része térkövezett, ezáltal könnyen karbantartható és mindig szép és ápolt megjelenést biztosít. Ezáltal az udvar nemcsak gyönyörű, hanem praktikus és időtálló is.
• Öntözés: Az öntözést egy fúrt kútról biztosítják, ami hatékony és fenntartható megoldást jelent a növények frissességének és egészségének fenntartására. Ezáltal csökkentve a vízfelhasználást és a költségeket, miközben biztosítva van a növények optimális gondozása és fejlődése.

Amennyiben a DOT-ING INGATLAN által kínált CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Ár: 195 M FT

Farkas Gergely
farkas.gergely@dot-ing.hu
+36 30 322 1015


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6660406


+36 30

Ingatlannet kód: NET6660406


Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 171 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 195 millió Ft, négyzetméter ára 573 529 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Gergely referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660406. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.