star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszafüred

  • 221 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 366 m²

    telek

Vételár:

100 millió Ft

Eladó ház Tiszafüred

  • 221 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 366 m² telek

  • Eladó ház Tiszafüred

  • 221m²


Ár:

100 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2021
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KÜLÖNLEGES, EGYEDI HANGULATÚ CSALÁDI HÁZ TISZAFÜREDEN!

Eladó Tiszafüred csendes utcájában, kertvárosi környezetben egy 2021-ben YTONG-ból épült 168 nm-es családi ház. A 168 nm mellé tartozik egy 38 nm-es és egy 15 nm-es fedett terasz is. A telken belül található még egy szintén 2021-ben fából épült 60 nm-es melléképület is, mely a főépülethez hasonlóan szigetelt burkolt épület.

Az ingatlan 2021-ben lett teljes mértékben kész és kizárólag kiváló és minőségi alapanyagokból. Az ingatlanban víz, csatorna és villany megtalálható. Az épület fűtését egy Saunier Duval kazán biztosítja, míg a nappaliban emellett található padlófűtés is és helyet kaptak légkondicionáló berendezések is, mely hőtartásról gondoskodik a 3 rétegű ablak is. Az épületen minden irányból minőségi vastag szigetelést kapott, jelenti ez azt, hogy a falak, a padlózat és a mennyezet is. A falak tűzálló, hangszigetelő gipszkarton borítást kaptak, a praktikusság jegyében. A ház alapja beton, a födém pedig fából készült el, mely megemelt, így kapta helyét a szigetelés. Az épület napfényes, de sötét időben is kiváló belső világítással és design világítással rendelkezik.

A telek területe 1366 nm, mely részben füves, részben kavicsos és térkővel burkolt.

Az épületben 5 szoba, konyha, étkező, nappali, előszoba, kamra, gardrób és 2 fürdőszoba kapott helyet, melyből az egyikbe VELUX fénycsatorna viszi be a természetes fényt. Mindkét fürdőszoba rendelkezik WC-vel és elszívó berendezéssel is, mely automatizált, így a helységbe való belépés után aktiválódik is.


Elhelyezkedés

Tiszafüred, Felsőbuda utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561648


+36 70

Ingatlannet kód: NET6561648


Az általad megtekintett eladó tiszafüredi (Felsőbuda utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 221 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 366 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 100 millió Ft, négyzetméter ára 452 489 Ft, ami a tiszafüredi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Márton referens a Szolnok, Ady Endre út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszafüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.