star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszafüred

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 516 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Tiszafüred

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 516 m² telek

  • Eladó ház Tiszafüred

  • 80m²


Ár:

35 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szintek
3
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszafüred egy csendes kis utcájában egy 80,3 négyzetméteres, 2 szobás családi ház. A ház és a melléképületek egy 2516 négyzetméteres telken helyezkednek el. Beton alapra épült, szilikát falazattal, pala fedéssel. A falak kaptak egy 5 cm-es külső szigetelést, már csak egy szép nemes vakolat hiányzik. A ház alatt van egy 30 négyzetméteres szuterén, amely az udvarról egy lépcsőn keresztül közelíthető meg. Az amerikai konyhás nappaliból majd egy lépcsőn keresztül mehetünk fel a tetőtérbe, ahol további lakrészek alakíthatóak ki az új tulajdonos elvárásainak megfelelően. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vízről pedig egy villanybojler. A ház mögött még jó néhány melléképület található, amelyek jól használhatóak nyári konyhaként és tároló helységként is. A hatalmas kert kiválóan alkalmas konyhakert kialakítására, jelenleg is ilyen hasznosításban van.
Az ingatlan nagyon régóta nem lakott, egy alapos felújítás után kiváló otthonra lelhet benne az új tulajdonosa. A közművek jelen állapotában le vannak kötve az ingatlanról.
Tiszafüred a Tisza-tó fővárosa, mely nagyon élhető kisváros. A Tisza közelsége alapvetően meghatározza a település életét, ezer szállal kötődik egymáshoz a város és a folyó. Tavasztól őszig pezsgő élet folyik a városban és a vízparton is, számos kulturális rendezvény színesíti a város és a környező települések életét.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján, állok rendelkezésére. Ha az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, vagy el kell adnia jelenlegi ingatlanát, ebben is tudok segíteni.


Elhelyezkedés

Tiszafüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6662270


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6662270

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszafüredi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 516 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 437 500 Ft, ami a tiszafüredi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Krisztián referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszafüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.