star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszasüly

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 245 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó ház Tiszasüly

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 245 m² telek

  • Eladó ház Tiszasüly

  • 75m²


Ár:

12 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Tiszasülyön 75 m2-es, 2 szobás, átlagos állapotú családi házat, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1980-as években épült szilikátból erős, szigetelt alapra. A fa nyílászárók korukhoz képest jó állapotban vanna. A ház jó állapotban van, egy tisztasági festés után akár azonnal beköltözhető. Az idős tulajdonosok nagy vigyáztak a ház állagára. Gáz kombicirkó gondoskodik a fűtésről és a melegvízről. Az eredeti vegyestüzelésű kazán sajnos kilyukadt, az jelenleg nem üzemel. Viszonylag könnyen átalakítható az épület. Az új tulajdonos kis erőfeszítéssel a saját ízlése szerint formálhatja. A nyugati tájolásnak köszönhetően a szobák hosszú ideig világosak. Az épület statikailag jó állapotban van. Szárazak a falak, nincs süllyedés. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. - Az ingatlanban található helyiségek: A szobák 14 m2 és 16 m2 laminált padlós, étkező 9 m2 és a konyha 9 m2 járólap burkolattal. két folyosó egyaránt 4,5 m2 szintén járólap burkolattal, fürőszoba + wc 4 m2 járólap burkolattalkamra egyben kamra és padlásfeljáró 3 m2 járólap burkolattal, előtér 5 m2 PVC padlóburkolattal.- Hozzá tartozik egy 80 m2-es melléképület amely egybe van építve a kazánházzal. A melléképületben ki lett alakítva egy konyha, egy szoba és egy folyosó. A melléképület tárolókkal és műhellyel folytatódik, így könnyen bővíthető a kis szoba-konyhás ház. Az 1245 m2-es telken még ólak és egy garázs lett építve. A nagy telken még így is marad hely konyhakertnek vagy parkosításnak.A környék jellemzői:- Csendes, nyugodt környék, nincs átmenő forgalom. Viszonylag közel van a városközponthoz.- A közelben több munkalehetőség van, és a környező városok ipari parkjaiban is könnyen lehet munkahelyet találni. Bejárásról a cégek ingyenes buszjáratokkal gondoskodnak. Az iskolának saját termálvizes uszodája van, melyet délutánonként a lakosság is igénybe vehet. - Az ingatlant kisebb családoknak, idősebb házaspároknak, vagy összeköltöző több generációnak is egyaránt ajánljuk. Csendes nyugodt környéken, a friss levegőn található. Falusi CSOK felvételére alkalmas./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100136 eladó Tiszasülyön családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Előszoba
5m²
Kamra
3m²
Közlekedő
4.5m²
Közlekedő
4.5m²
Fürdőszoba
3.5m²
étkező
9m²
Konyha
9m²
Szoba
14m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Tiszasüly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542218


HASONLÓ INGATLANOK


8 500 000 Ft

5061, Tiszasüly, Rákóczi út

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 76m²

8 500 000 Ft

5061, Tiszasüly, Móra Ferenc út 4

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 80m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542218

Az általad megtekintett eladó tiszasülyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 245 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft, ami a tiszasülyi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542218. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszasüly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.