star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszasüly

  • 76 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 488 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó ház Tiszasüly 1. kép

Eladó ház Tiszasüly

  • 76 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 488 m² telek

  • Eladó ház Tiszasüly

  • 76m²


Ár:

8 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Energia besorolás
G

Az ingatlanról:

Tiszasülyön, 500 méterre az élő Tiszától eladó egy azonnal költözhető 2 szobás családi ház. Az ingatlan, állandó lakhatásra, és nyaralás céljára egyaránt kiválóan alkalmas. Az 1488 m2-es telek két utcára nyílik, így igény szerint akár meg is osztható. A  termőtalaj növény-, és gyümölcstermesztésre kiválóan alkalmas.

Az ingatlan szilikátból épült a 70-es években. 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba, közlekedő található az épületben.Az ingatlan tisztasági festésen esett át, azonnali beköltözésre alkalmas. Gáz, villany, víz, szennyvíz bekötve.A fűtést gáz konvektor biztosítja, a meleg vizet gáz bojler szolgáltatja. A főépület udvari részén alsó konyha, és kamra is található, a középső udvaron gazdálkodásra alkalmas melléképületek vannak.

Energia tanusítvány szerint: GG

Az ingatlan csökkentett ára 8.900.000.-ftEz az ingatlan alkalmas falusi CSOK igénylésére.Amennyiben Falusi CSOK-ot vesz igénybe, babaváró kölcsönt és CSOK PLUSZ kamattámogatott hitel felvételre és illeték mentességre is jogosult?Preferált kistelepülésen Falusi CSOK-kal is kombinálhatják a CSOK Pluszt, vagyis 1-4-15 millió forint vissza nem térítendő támogatással is számolhatnak gyerekszámtól függőenHasznált lakás vásárlása és egyidejű korszerűsítése és/vagy bővítése:egy gyermekre: 1.000.000 Ftkét gyermekre: 4.000.000 Fthárom vagy több gyermekre: 15.000.000 Ft-ot kaphat.

 

A Tisza folyó partján, Szolnoktól mintegy 40 kilométerre található Tiszasüly. Sajátos hangulatát a bennünket körülvevő természet, vadregényes folyópart, vendégszerető közösség alakította.Az ide érkezőt megihleti a földrajzi elhelyezkedés, a csend a nyugalom és az egyedülállóan gazdag 1311-ig visszakövethető történelmi múlt, az országos védelem alatt álló 14. századi műemlék templomunk, a község határában megtalált népvándorlás kori sírhely, az ország első ipari műemlék védettségű gőzgéppel üzemeltetett belvízátemelő szivattyútelepe.

A pihenésre, a városi élet rohanása után lassításra vágyó emberek számára Budapestről mindössze 113 km-re, kitűnő kikapcsolódási lehetőséget jelent Tiszasüly. A Tisza folyó, a Közép-Tiszai Tájvédelmi Körzet, a Csatló- Holtág, a Tisza-tó közelsége, a jellegzetes alföldi táj, minden évszakban a természet apró csodáinak kimeríthetetlen tárháza.

A településen a régi gulya-gyep mellett található egy több mint 50 éves hínármentesített horgásztó, amelyben ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, márna, kősüllő, domolykó fogható.

- Tiszasülyhöz tartozik Kolopfürdő, itt tárták fel a híres kolopi gyógyiszapot. Kolopfürdő már a XIX. század végén a hazai gyógyturizmus ismert helyszíne volt. Az önkormányzat kiemelt feladatának tekinti a gyógyturizmus fejlesztését, a helyi gyógyvizet és gyógyiszapot is


Elhelyezkedés

5061, Tiszasüly, Rákóczi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6621683


Sándor Zsuzsanna

Sándor Zsuzsanna

Hirdető további ingatlanjai
Sándor Zsuzsanna

Sándor Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


8 500 000 Ft

5061, Tiszasüly, Móra Ferenc út 4

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 80m²

12 500 000 Ft

Tiszasüly

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 75m²

+36 70

Ingatlannet kód: 6621683

Sándor Zsuzsanna

Sándor Zsuzsanna

Hirdető további ingatlanjai
Sándor Zsuzsanna

Sándor Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszasülyi (Rákóczi út ) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 488 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 111 842 Ft, ami a tiszasülyi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Sándor Zsuzsanna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621683. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszasüly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.