star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tolna, Mözs

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 985 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó ház Tolna, Mözs 1. kép

Eladó ház Tolna, Mözs

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 985 m² telek

  • Eladó ház Tolna, Mözs

  • 104m²


Ár:

16 900 000 Ft

Építés éve
1962
Szintek
1
Szobák száma
3
Költözhető
Azonnal
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Áron alul, azonnal költözhető!

Ez a barátságos, otthonos ház új lakóit várja Mözs központi, mégis csendes utcájában.

A jelenlegi tulajdonosok nagy szeretettel újították fel az ingatlant, egy igazi kuckózós családi fészket varázsoltak belőle. A felújítás belül elkészült, a külső munkálatok is a végéhez közelítenek, de az élet közbeszólt, hogy egy másik településen folytatódna tovább. Ezért a befejezés már az új tulajdonosnak ad feladatot és egyben lehetőséget, hogy saját ízlése szerint formálja a ház külső megjelenését, és az udvart.

A vegyes falazatú ház a 60-as években épült. A telek területe 985 nm, a ház alapterülete 104 nm, belmagasság 230 cm. Villany, víz és csatorna a házban van, a gáz az udvarban.

A nyílászárók egy kivételével műanyagra lettek cserélve, a falakat  gipszkartonozták, az egyik szobában álmennyezet is van. A ház részben felújított, komfortos. A falak szárazak. A fűtést fatüzelésű kályhával, illetve kandallóval oldják meg, de rendelkezésre áll egy Baxi kazán és az egész lakáshoz elegendő lapradiátor is.

 A burkolatokat -egy szoba kivételével, ahol meghagyták a jó állapotú faparkettát-,  laminált padlóra cserélték. A konyha és a fürdő kerámia lappal lett burkolva.

Az L-alakú házba az udvar felöl juthatunk be. Az előszobából a bejárati ajtóval szemben levő fürdőszobába léphetünk be. A tágas helyiségben kapott helyet a WC is.Balra található a tágas, napsütötte étkező-konyha. Innen nyílik sorban három szoba. Az ablakok helyét minden szobában megváltoztatták, mindegyik az udvarra néz, ezzel is biztosítva a lakók nyugalmát.

Az L alak rövidebb oldalában, a fürdőszoba mellett kapott helyet egy nyári konyha és egy kamra. Ezek az udvarról nyíló ajtón keresztül megközelíthetőek. A parkolás a ház előtt nem fizetős övezetben, illetve az udvarban lehetséges. 

Mözs a Duna jobb parti oldalán helyezkedik el, Szekszárd és Tolna között. Szekszárdtól nagyjából 11 kilométerre északkeletre fekszik, Tolnával összeépülve. Határszéleit érinti a 6-os főút, az M6-os autópálya és az M9-es autóút is.


Elhelyezkedés

7131, Tolna, Mözs, Tolnai utca 66


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6641406


Ildikó Gyeneiné Rajczi

Ildikó Gyeneiné Rajczi

Hirdető további ingatlanjai
Ildikó Gyeneiné Rajczi

Ildikó Gyeneiné Rajczi

Az iroda további hirdetései

Ingatlannet kód: 6641406

Ildikó Gyeneiné Rajczi

Ildikó Gyeneiné Rajczi

Hirdető további ingatlanjai
Ildikó Gyeneiné Rajczi

Ildikó Gyeneiné Rajczi

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tolna, mözsi (Tolnai utca 66) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 985 m². További jellemzői: az építés éve 1962. A családi ház ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 162 500 Ft, ami a tolnai átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ildikó Gyeneiné Rajczi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641406. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tolna, Mözs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.