star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tolna

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 999 m²

    telek

Vételár:

11,5 millió Ft

Eladó ház Tolna

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 999 m² telek

  • Eladó ház Tolna

  • 84m²


Ár:

11 500 000 Ft

Építés éve
1964
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Tolna az 5. legkisebb méretű magyarországi megye 5. legnagyobb lélekszámú kisvárosa, egyben névadója. 2013 óta járási székhely. Tolna Pakshoz és Szekszárdhoz is közel fekszik, a Duna mente vonalán, bár az élő folyóval már nincs közvetlen kapcsolata. Ha vízen nem is, aszfalton jól megközelíthető, a 6. főút, valamint az M6 és az M9 sztrádák révén.

A város csendes, de a központhoz közel fekvő utcájában található, az 1960-as években épített tégla családi ház eladó. Helyiségei: három hálószoba, konyha, fürdő-wc, kamra. Hozzáépítéssel alakítottak ki még egy, a konyhából nyíló szobát is. Felújítandó állapotú! Nem lakott, gyorsan birtokba vehető!
Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H452475. Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Közművek rendelkezésre állnak.
Fűtése gázkonvektoros.

Ha személyesen megnézné, keressen az elérhetőségeimen. Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége, kollégám a szükséges részletek átbeszélésére készséggel áll rendelkezésére. Díjmentes szolgáltatás, személyre szabott konstrukciók!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
12.5m²
Konyha
17m²
Szoba
10m²
Kamra
2.6m²
Fürdőszoba
4m²
Előszoba
4m²
Szoba
11.9m²
Nappali
22m²

Elhelyezkedés

Tolna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6437759


Fábián Elvira Mária

Fábián Elvira Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Deliné Nagy Edit

Deliné Nagy Edit

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6437759

Fábián Elvira Mária

Fábián Elvira Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Deliné Nagy Edit

Deliné Nagy Edit

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tolnai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 999 m². További jellemzői: az építés éve 1964, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 11,5 millió Ft, négyzetméter ára 136 905 Ft, ami a tolnai átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fábián Elvira Mária referens a Deliné Nagy Edit irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6437759. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tolna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.