star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Túrkeve

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 401 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Túrkeve

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 401 m² telek

  • Eladó ház Túrkeve

  • 68m²


Ár:

15 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladó családi ház Túrkevén!

Kényelmes és praktikus otthont kínálunk Önnek Túrkevén, egy csendes környezetben elhelyezkedő, barátságos családi ház formájában.
Az ingatlan egy 401 m2-es telken helyezkedik el, melyen egy masszív, 68 m2-es téglaépítésű ház található.

Az otthon kialakítása optimális, 2 egész szoba, fürdőszoba (WC-vel egy helyiségben), étkezős konyha, kamra és folyosó gondoskodnak a mindennapi kényelemről. A világos helyiségek, valamint a praktikus elrendezés ideális választás családosok számára.

A fűtés gázkazánnal történik, míg a melegvíz ellátásáról a villanybojler gondoskodik. A klímaberendezés egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít, akár nyáron, akár télen.

A kertkapcsolatnak köszönhetően a lakók kényelmesen élvezhetik a természet közelségét, és pihenhetnek a saját udvaron.
A parkolásra az udvarban van lehetőség.

Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik egy hangulatos otthont keresnek csendes környezetben, ahol a családi élet minden pillanatát élvezhetik.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon még ma, és tekintsük meg együtt az ingatlant!


Elhelyezkedés

Túrkeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611968


+36 70

Ingatlannet kód: NET6611968

Az általad megtekintett eladó túrkevei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 401 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 220 588 Ft, ami a túrkevei átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Sándorné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611968. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Túrkeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.