star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Valkó

  • 1 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 46 000 m²

    telek

Vételár:

390 millió Ft

Eladó ház Valkó

  • 1 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 46 000 m² telek

  • Eladó ház Valkó

  • 1 100m²


Ár:

390 000 000 Ft

Építés éve
2011
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Álmodozott már arról, hogy egy gyönyörű lovasbirtokon él? Most megvalósíthatja álmait!

Eladó egy varázslatos, 4,6 hektáros lovasbirtok Valkón, Pest megyében, a Gödöllői dombság szívében. Itt minden Önről, a lovakról és a természetről szól. Budapesttől mindössze egy karnyújtásnyira, mégis elrejtve a város zajától. A birtokon található lakóépület, lovászház, istálló és fedeles lovarda. A házban minden megtalálható, amire szüksége lehet a kényelmes élethez, és még annál is több: tágas szobák, modern konyha, hangulatos nappali és egy terasz, ahonnan csodálhatja a környező tájat, de a kerti tó melletti stég is ideális a slow living élvezetére. Az istállónak és a lovardának köszönhetően nemcsak Ön, hanem a lovai is igazán otthon érezhetik magukat.

Ez a hely nem egy ingatlan, hanem egy életforma. Ha szeretne részese lenni, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem még ma!

Az OTP Bank szolgáltatásainak teljes körű ügyintézésével állok a rendelkezésére. Kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk az ingatlan finanszírozásához, megbízható ügyvédi közreműködés, támogatás az összes kapcsolódó adminisztratív teendő intézésében az adás-vétel során.

Referenciaszám: M134736


Elhelyezkedés

Valkó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625525


Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625525

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó valkói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 46 000 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 390 millió Ft, négyzetméter ára 354 545 Ft, ami a valkói átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohol Róbert referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625525. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Valkó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.