star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Valkó

  • 124 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 514 m²

    telek

Vételár:

37,21 millió Ft

Eladó ház Valkó

  • 124 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 514 m² telek

  • Eladó ház Valkó

  • 124m²


Ár:

37 210 000 Ft

Építés éve
1945
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Váltsa valóra családi otthon álmait Pest vármegyében, a Gödöllöi dombok szívében!

Képzelje el: festői környezetben, a természet ölelésében egy hatalmas, 3500 NM-ES ÖSSZKÖZMŰVES TELEK terül el, melyen egy nagy családnak otthont adó 124 NM-ES NAPOS OTTHON áll, SZÁMTALAN MELLÉKÉPÜLETTEL.

Az épületen belül jelenleg 3 nagy szoba, egy fürdő, számos tágas közlekedő, és egy óriási konyha található. A ház éppen ÁTALAKÍTÁS ALATT áll, ami egy új, akadálymentesített fürdőszoba építését, és a jelenlegi konyha áthelyezését jelenti, így egy új, 20nm-es szobával gyarapodik a ház, míg a konyha továbbra is tágas marad. Illetve a munkálatok végeztével a ház dupla komfortossá válik.

️ Az ingatlan, bár erősen felújítandó, óriási fantáziát rejt magában. Itt minden a Ön kreativitására vár: alakítsa át saját ízlése szerint, és hozza létre a tökéletes otthont! A ház masszív, vert és tégla falazatú. Az elektromos hálózat (és a villanyóra) teljesen, a vízvezetékek részben felújításra kerültek.

A gyönyörű, tágas udvar ideális környezetet biztosít a családi élet minden pillanatához. A nagy tér lehetőséget ad a gyerekeknek és háziállatoknak a szabadtéri játékra és mozgásra. Az udvar mögötti óriási kerteken pedig haszonállatokat tarthat, vagy veteményezhet, ehhez számos szerszám, gép és fólia vázelemek is rendelkezésre állnak.

Ez a birtok sok szeretettel és munkával káprázatos otthonná és gazdasággá alakítható, a lehetőségek végtelenek!

️ A közeli nagyvárosok könnyen elérhetők, Budapest 40 km-re, Gödöllő 15 km-re, Hatvan pedig mindössze 20 km-re található. Az M3 autópálya 15 perc alatt megközelíthető.

Ha szeretne egy olyan otthont, ahol a család minden tagja boldogan él, ne keressen tovább! Ez az ingatlan Önre vár, hogy új életet leheljen bele.

Az OTP Bank szolgáltatásainak teljes körű ügyintézésével állok a rendelkezésére. Kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk az ingatlan finanszírozásához, megbízható ügyvédi közreműködés, támogatás az összes kapcsolódó adminisztratív teendő intézésében az adás-vétel során. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Valkó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631180


Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631180

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó valkói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 514 m². További jellemzői: az építés éve 1945, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 37,21 millió Ft, négyzetméter ára 300 081 Ft, ami a valkói átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohol Róbert referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Valkó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.