star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vasvár

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Vasvár

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Vasvár

  • 85m²


Ár:

27 500 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Vasvár panorámás kertvárosi részén kínálom eladásra, ezt a természetközeli, szépen gondozott összkomfortos 85m2 (nettó 70m2) nagyságú családi házat. A telek 300 m2 nagyságú, ami ideális pihenést biztosít a szabadidőijéhez, de a kertgondozás viszont könnyen megoldható. A ház falazata porotherm tégla a tető héjazata Bramac cserép. A lakótér nagyon ideális helységelosztással rendelkezik: konyha + nappali +2 szoba ( tetőtér) + fürdőszoba + WC + külső kazánhelyiség. A külső kazánhelyiség lapos teteje teraszként is funkcionál, ami a tetőtérből elérhető. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. A ház fűtéséről és a melegvízről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Az ingatlan Igazán kellemes nyugodt helyszín lehet családja számára, de baráti összejövetelekhez is ideális. A ingatlan páratlan panorámával rendelkezik, de ez még fokozható, ha átsétálunk a szomszédos Vasvári kilátóhoz, aminek a környezete szépen parkosított és egy új játszótér is kialakításra került. Ha egy jó sétára, túrára van igénye, a közeli erdőkben, mezőkben ezt megteheti. A település elhelyezkedésé kiváló, Szombathely és Zalaegerszeg kb. 20 perc alatt elérhető. A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez az egyedi szép lakóház és részletesebb műszaki, vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!!


Elhelyezkedés

Vasvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588404


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588404

Az általad megtekintett eladó vasvári családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 323 529 Ft, ami a vasvári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588404. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vasvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.