star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vasvár

  • 125 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 808 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Vasvár

  • 125 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 808 m² telek

  • Eladó ház Vasvár

  • 125m²


Ár:

39 500 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
6 (2 + 4)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A dimbes-dombos Vasvár nyugodt részén kínálok eladásra egy több lehetőséget rejtő családi házat.
Szépen gondozott 808 m2-es kert veszi körül az ingatlant.

Valójában két ingatlanról van szó: valamikor a 40-es években épült egy 48 m2-es egyszobás ház, ami a későbbi tulajdonosnak kicsi volt.
A telek adottságait kihasználva a régi házikó mögé a 90-es évek végén megvalósított egy körülbelül hasonló alapterületű házat tetőtér-beépítéssel.
Az újabb épület szerves folytatása az eredetinek, biztosított az átjárás, de 2 bejárat van, külön mérőórákat szereltek fel, így akár 2 generáció is költözhet.
De az első rész alkalmas üzletnek, garázsnak, vagy felújítás után akár kiadásban is gondolkodhat az új tulajdonos.
Csak a régi épületet kell ráncba szedni, modernizálni. A hátsó ház festés után költözhető, 4 hálószobája, 2 fürdőszobája nagyobb családnak is ideális otthont jelenthet.
A ház mögött egy csaknem 30 m2-es melléképület áll, szerszámok, kerti eszközök és bicikli tárolásához van elegendő hely.

A hangulatos kerti pavilon nyári kerti partik helyszíne, itt megpihenve gyönyörködhetünk a szépen gondozott kert látványában.
A telek végén egy kút segíthet az öntözésben.

Az ingatlan közel van a kisváros központjához: oktatási intézmények, üzletek, patika könnyen elérhető.
Keressen bizalommal, nézzük meg együtt az ingatlant, legyen az Ön otthona!

Referencia szám: HZ020281


Elhelyezkedés

Vasvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633844


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633844

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vasvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 808 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 316 000 Ft, ami a vasvári átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halasi-Horváth Linda referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vasvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.