star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 210 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

279,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 210 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 210m²


Ár:

279 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MEGÚJULÓ ENERGIÁT HASZNÁLÓ CSALÁDI HÁZ, MÉG SAJÁT IGÉNYEKRE ALAKÍTHATÓ (AKÁR KÉTGENERÁCIÓS) BEFEJEZÉSI LEHETŐSSÉGGEL, KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN ELADÓ!

XI. SASADON, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában, LETISZTULT FORMAVILÁGÚ, nappali + 4 hálószobás, duplakomfortos, 210 nm, hasznos összalapterületű, ÖNÁLLÓ családi ház, 452 nm-es telekkel, két autó tárolására alkalmas pergolával fedett gépkocsi beállóval együtt eladó.

Az egyedi stílusú épületet, a budai kerületekben nagy tapasztalattal rendelkező, neves építész iroda tervezte, a megvalósításban közreműködő, megbízható fejlesztő, több éves tapasztalattal rendelkezik a lakóingatlan fejlesztési piacon, amelyek biztosítják az ingatlan hosszú távú érték tartását is, a kényelmes és praktikus mindennapi használatán kívül.

A projekt jelenlegi fázisában még a belső elrendezés is az új tulajdonosok igényei szerint alakíthatok, a hideg-meleg burkolatok, szaniterek kiválasztása mellett.

Alaprajzi elrendezését tekintve, a jelenlegi tervek szerint, a FÖLDSZINTEN, a konyhaszigettel tervezett konyha, az étkező és a közvetlen terasz- és kertkapcsolatos nappali egy légtérben található, a kényelmes megérkezést biztosító külön előszoba és a vendég mosdó is mellett. A három oldalról érkező természetes fény növeli a közösségi élettér kellemes hangulatát.

Az EMELETI szinten egy nagyméretű, erkélykapcsolatos hálószoba, egy normál méretű, francia erkélyajtós hálószoba, egy ablakos fürdőszoba és egy külön mosdó található, a rengeteg pakoló helyet biztosító gardróbbal ellátott közlekedő tér mellett.

A LEGFELSŐ emelet elrendezése az első emeleti szinthez hasonlóan tagolódik, ahol egy nagyobb és egy kisebb méretű hálószoba, egy ablakos fürdőszoba, egy külön mosdó és a gardróboknak is helyt adó közlekedő található. A magas tetős építési mód ellenére az átgondolt tervezésnek köszönhetően a szobákba, a fürdőszobába és a külön mosdóba is, függőleges síkba épített ablakok kerülnek, amelyek fokozottabb komfort érzetet eredményeznek a szokásos tetősíkba épített ablakokhoz képest.

A PINCE szintre került elhelyezésre a háztartási helyiség, ahol saját igény szerinti (tárolók, szauna vagy fitness) funkciók is kialakíthatóak.

Az ingatlan kivitelezése során, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagokat és műszaki megoldásokat alkalmazzák: 30 cm-es Porotherm tégla, kívülről 15 cm-es hőszigeteléssel, monolit vasbeton födémek, kívülről fa színű fóliával ellátott, műanyag külső nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, megújuló energiát használó, levegő hőszivattyús, hűtés-fűtő rendszer (ami a meleg víz készítést is biztosítja), padlófűtéssel, mennyezet hűtés-fűtéssel, nyeregtető cserépfedéssel, üveg terasz korlátok, rejtett redőnytokok, prémium minőségű burkolatok és szaniterek.

További információkkal, részletesebb alaprajzzal, műszaki tartalommal állunk rendelkezésre!
Tökéletes választás azoknak akiknek fontos a jó levegőjű, zöld környezet, kiépült környéken, és a szomszédoktól mentes önálló otthon, tökéletes tömegközlekedési adottságokkal együtt!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573719


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573719

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 279,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 332 857 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Honos Balázs referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573719. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.